O Πρωθυπουργός παρακολουθεί στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Hubert Hurkacz από την Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Davis Cup | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Επικαιρότητα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε να δει Τσιτσιπά στο Τatoi Club

Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στον νικηφόρο αγώνα του Στέφανου με τον πολωνό Χούμπερτ Χουρκάτζ στο πλαίσιο της προσπάθειας της Εθνικής Ομάδας Τένις για τα προκριματικά του Davis Cup
Protagon Team

Στο Τatoi Club βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη «μονομαχία» του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πολωνό Χούμπερτ Χουρκάτζ στο πλαίσιο του Davis Cup.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χειροκροτεί την προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

H Εθνική μας ομάδα Tένις, δίνει σήμερα το πιο δύσκολο και απαιτητικό tie της στον 1ο Όμιλο του World Group III, αντιμετωπίζοντας τους ισχυρούς Πολωνούς.

Πρώτος στο κορτ μπήκε ο Μιχάλης Περβολαράκης (φωτογραφία κάτω)  για τον αγώνα του κόντρα στο Νο72 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, Καμίλ Μάιχρζακ, και τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτζ.

Ο 23χρονος Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον αντίπαλό του με 6-4, 6-3 σε 81 λεπτά, με την Πολωνία να κάνει το 1-0 στο tie.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης εναντίον του Kamil Majchrzak από την Πολωνία σε προκριματικό αγώνα τένις για το Davis Cup, Αθήνα, Τατόι, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 72 λεπτά για να επικρατήσει του αντιπάλου του με 6-3, 6-1, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το tieκαι πλέον η νίκη και κατ’ επέκταση η πρωτιά στο Group A, θα κριθεί στο διπλό.

Στο βίντεο κάτω η πρώτη ημέρα των αγώνων του Davis Cup στο Tatoi Club.