227
O Πρωθυπουργός παρακολουθεί στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Hubert Hurkacz από την Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Davis Cup | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε να δει Τσιτσιπά στο Τatoi Club

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2019, 14:20
O Πρωθυπουργός παρακολουθεί στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Hubert Hurkacz από την Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Davis Cup
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε να δει Τσιτσιπά στο Τatoi Club

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2019, 14:20

Στο Τatoi Club βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη «μονομαχία» του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πολωνό Χούμπερτ Χουρκάτζ στο πλαίσιο του Davis Cup.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χειροκροτεί την προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

H Εθνική μας ομάδα Tένις, δίνει σήμερα το πιο δύσκολο και απαιτητικό tie της στον 1ο Όμιλο του World Group III, αντιμετωπίζοντας τους ισχυρούς Πολωνούς.

Πρώτος στο κορτ μπήκε ο Μιχάλης Περβολαράκης (φωτογραφία κάτω)  για τον αγώνα του κόντρα στο Νο72 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, Καμίλ Μάιχρζακ, και τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτζ.

Ο 23χρονος Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον αντίπαλό του με 6-4, 6-3 σε 81 λεπτά, με την Πολωνία να κάνει το 1-0 στο tie.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης εναντίον του Kamil Majchrzak από την Πολωνία σε προκριματικό αγώνα τένις για το Davis Cup, Αθήνα, Τατόι, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 72 λεπτά για να επικρατήσει του αντιπάλου του με 6-3, 6-1, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το tieκαι πλέον η νίκη και κατ’ επέκταση η πρωτιά στο Group A, θα κριθεί στο διπλό.

Στο βίντεο κάτω η πρώτη ημέρα των αγώνων του Davis Cup στο Tatoi Club.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...