Ο υπουργός Μεταφορών σε φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψή στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στου Ρέντη μαζί με τον Πρωθυπουργό | ΙΝΤΙΜEnews
Επικαιρότητα

Kώστας Καραμανλής για λεωφορεία: Το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να γίνει «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ

«Αφού κατέρρευσε το αφήγημά τους ότι δήθεν δεν έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια των λεωφορείων της Αθήνας, τώρα αταφεύγουν στην ανεύθυνη κινδυνολογία ότι δήθεν τα νέα λεωφορεία δεν είναι ασφαλή για τη δημόσια υγεία»
Protagon Team

Για ανεύθυνη κινδυνολογία ότι δήθεν τα νέα λεωφορεία των αστικών συγκοινωνιών δεν είναι ασφαλή για τη δημόσια υγεία, κατηγορεί το Κίνημα Αλλαγής ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, διαμήνυοντας ότι σε πείσμα των εν λόγω ισχυρισμών, τα λεωφορεία θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

«Το ότι το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να γίνει “ουρά” του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό και θα το κρίνουν οι πολίτες», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο υπουργός. Πλέον, όμως, το κόμμα της κυρίας Γεννηματά «υιοθετεί και τις πρακτικές του: αντιπολίτευση της μιζέριας και fake news».

«Αφού κατέρρευσε το αφήγημά τους ότι δήθεν δεν έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια των λεωφορείων της Αθήνας, τώρα -τονίζει-  καταφεύγουν στην ανεύθυνη κινδυνολογία ότι δήθεν τα νέα λεωφορεία δεν είναι ασφαλή για τη δημόσια υγεία.

Η αλήθεια όμως είναι ότι:

«Το τελευταίο είναι αυτό που περισσότερο από όλα ενδιαφέρει τους πολίτες. Αλλά προφανώς είναι και αυτό που περισσότερο από όλα ενοχλεί την αντιπολίτευση. Ας μας πουν λοιπόν τι θέλουν… Να μην κυκλοφορούν τα νέα λεωφορεία στους δρόμους; Να ακυρώσουμε προσλήψεις, συμπράξεις με ΚΤΕΛ και leasing; Να αφήσουμε πάλι τον στόλο να ρημάζει χωρίς συντήρηση; Τότε θα είναι ευχαριστημένοι;

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη», καταλήγει η απάντηση του υπουργού Μεταφορών στο Κίνημα Αλλαγής για τα νέα λεωφορεία που εντάχθηκαν στον στόλο του ΟΑΣΑ.