Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή του 53χρονου -που φορά κουκούλα- στον ανακριτή | INTIMENEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επικαιρότητα

Κολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη

Μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη. Δεκάδες... συμπολίτες μας είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον
Protagon Team

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό.

Εις βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία εις βάρος ανηλίκου.

Εις βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, o 53χρονος, που διατηρεί κατάστημα στον Κολωνό, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη, να την απειλούσε, να τη χτυπούσε και να την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω Διαδικτύου.

Το αντίτιμο για κάθε ραντεβού, από 50 έως 70 ευρώ. Το παιδί υποστήριξε ότι τα χρήματα από τα ραντεβού τα έπαιρνε όλα ο 53χρονος. Ολα αυτά συνέβαιναν από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο.

Ο 53χρονος, μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρξαν δεκάδες (!) συμπολίτες μας που είχαν εκδηλώσει «ενδιαφέρον» για όσα τους προσέφερε ο άθλιος 53χρονος. Καταγράφηκαν περισσότερα από 200 «αιτήματα» – και από κάποιους συγκεκριμένους υπήρξαν ως και 30!

Ετσι, εντοπίστηκε και o 42χρονος που έναντι αμοιβής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι.