Ο Μελέτης Κοροπούλης της Blackbox Strategies & Productions | Φωτογραφία από ρεπορτάζ του περιοδικού «Κ« της «Καθημερινής»/ ΑΛΙΝΑ ΛΕΦΑ
Επικαιρότητα

«Ηταν ατύχημα», λέει ο Μελέτης Κοροπούλης για τη «βουτιά» στην Τσακάλωφ – «μυθεύματα» τα περί €50.000

Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρωταγωνιστής του απίστευτου περιστατικού τα ξημερώματα της Τρίτης. Σωτήρια για τον 35χρονο η τέντα του Peros στην πλατεία Κολωνακίου
Protagon Team

«Ηταν ατύχημα», αρκέστηκε να πει ο Μελέτης Κοροπούλης, πρωταγωνιστής του περιστατικού τα ξημερώματα της Τρίτης με την τροματική πτώση από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Τσακάλωφ 2 στο Κολωνάκι.

Η τέντα του καφέ Peros στην πλατεία Κολωνακίου αποδείχθηκε σωτήρια για τον 35χρονο που βγήκε αλώβητος από τη «βουτιά» στην Τσακάλωφ. Αμεση ήταν και η επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ που σταθμεύουν στην περιοχή.

Στις πρώτες του δηλώσεις για το περιστατικό,  ο Μελέτης Κοροπούλης – η οικογένεια του οποίου διατηρεί μία από τις γνωστότερες και μακροβιότερες μπουτίκ στο Κολωνάκι, στην οδό Αναγνωστοπούλου-  είπε πως  επρόκειτο για ατύχημα, ενώ χαρακτήρισε μυθεύματα τα δημοσιεύματα για τα χρήματα που φέρεται να είχε πάνω του τη στιγμή της πτώσης.