Επικαιρότητα

i-bank Trade, το νέο εργαλείο ανάπτυξης για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις είναι εδώ

Μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία από την Εθνική Τράπεζα που σχεδιάστηκε με βάση τις απαιτήσεις του διεθνούς εμπορίου, υποκαθιστά, την ανάγκη για παρουσία σε τραπεζικό κατάστημα και για υποβολή φυσικών εγγράφων
Protagon Team

Τη νέα της ηλεκτρονική υπηρεσία  i-bank Trade Finance, ειδικά σχεδιασμένη για τη βέλτιστη διαχείριση συναλλαγών εισαγωγών και εξαγωγών, διαθέτει η Εθνική Τράπεζα, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις σε χιλιάδες επιχειρηματίες-πελάτες της.

Χάρη στο i-bank Trade Finance οι επιχειρησιακές ανάγκες που συνοδεύουν τις διεθνείς εισαγωγές και εξαγωγές αποκτούν ταχύτητα και συνάμα έλεγχο και ευελιξία,  επιτρέποντας σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή αντικειμένου, να κερδίσει το χρόνο και την αμεσότητα που χρειάζεται για να αναπτυχθεί στις διεθνείς αγορές.

Χρονοβόρες διαδικασίες όπως η αναζήτηση πληρωμών προμηθευτών, που μειώνουν καθημερινά την αποδοτικότητα χιλιάδων επιχειρήσεων, αποτελούν παρελθόν με τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας.

Το i-bank Trade Finance, με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της Εθνικής, σχεδιάστηκε με βάση τις απαιτήσεις του διεθνούς εμπορίου και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πληρωμές προμηθευτών ή να ενημερώνονται για τις συναλλαγές τους, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν το κατάστημα ή να υποβάλουν έγγραφα σε φυσική μορφή.

Παράλληλα, προσφέρει εξαιρετικές διευκολύνσεις, όπως είναι η ιστορικότητα των συναλλαγών που έχουν εκτελεστεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας για την επιχείρηση και η αυτόματη ηλεκτρονική τήρηση στοιχείων προμηθευτών και πελατών με τις τράπεζες και τους λογαριασμούς τους.

Ακόμη, παρέχεται η ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, της κατάστασης κάθε συναλλαγής και, ταυτόχρονα, ο επαγγελματίας έχει άμεσα στη διάθεσή του σε ηλεκτρονική μορφή τα αναγκαία παραστατικά χωρίς να χρειάζεται να τηρεί δικά του αρχεία ή να αναζητεί έγγραφα για να ενημερώσει το λογιστήριο.

Μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες Trade Finance σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή στο: https://www.nbg.gr/el/corporate/international-trade