245
|

i-bank Trade, το νέο εργαλείο ανάπτυξης για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις είναι εδώ

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2019, 14:28

i-bank Trade, το νέο εργαλείο ανάπτυξης για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις είναι εδώ

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2019, 14:28

Τη νέα της ηλεκτρονική υπηρεσία  i-bank Trade Finance, ειδικά σχεδιασμένη για τη βέλτιστη διαχείριση συναλλαγών εισαγωγών και εξαγωγών, διαθέτει η Εθνική Τράπεζα, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις σε χιλιάδες επιχειρηματίες-πελάτες της.

Χάρη στο i-bank Trade Finance οι επιχειρησιακές ανάγκες που συνοδεύουν τις διεθνείς εισαγωγές και εξαγωγές αποκτούν ταχύτητα και συνάμα έλεγχο και ευελιξία,  επιτρέποντας σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή αντικειμένου, να κερδίσει το χρόνο και την αμεσότητα που χρειάζεται για να αναπτυχθεί στις διεθνείς αγορές.

Χρονοβόρες διαδικασίες όπως η αναζήτηση πληρωμών προμηθευτών, που μειώνουν καθημερινά την αποδοτικότητα χιλιάδων επιχειρήσεων, αποτελούν παρελθόν με τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας.

Το i-bank Trade Finance, με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της Εθνικής, σχεδιάστηκε με βάση τις απαιτήσεις του διεθνούς εμπορίου και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πληρωμές προμηθευτών ή να ενημερώνονται για τις συναλλαγές τους, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν το κατάστημα ή να υποβάλουν έγγραφα σε φυσική μορφή.

Παράλληλα, προσφέρει εξαιρετικές διευκολύνσεις, όπως είναι η ιστορικότητα των συναλλαγών που έχουν εκτελεστεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας για την επιχείρηση και η αυτόματη ηλεκτρονική τήρηση στοιχείων προμηθευτών και πελατών με τις τράπεζες και τους λογαριασμούς τους.

Ακόμη, παρέχεται η ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, της κατάστασης κάθε συναλλαγής και, ταυτόχρονα, ο επαγγελματίας έχει άμεσα στη διάθεσή του σε ηλεκτρονική μορφή τα αναγκαία παραστατικά χωρίς να χρειάζεται να τηρεί δικά του αρχεία ή να αναζητεί έγγραφα για να ενημερώσει το λογιστήριο.

Μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες Trade Finance σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ή στο: https://www.nbg.gr/el/corporate/international-trade

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...