H Τζένιφερ Ανιστον στη φωτογραφία που ανήρτησε από τη στιγμή που έριξε την επιστολική ψήφο της. Η επιλογή της αναμενόμενη, το μήνυμά της όχι και τόσο | Instagram/Jennifer Aniston/Reuters/Kevin Lamarque
Επικαιρότητα

H Τζένιφερ Ανιστον ψήφισε Μπάιντεν και έστειλε μήνυμα: «Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι»

Η διάσημη ηθοποιός ψήφισε επιστολικά τον προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών και ζήτησε από τους αμέτρητους ακόλουθούς της στα social media να μην ψηφίσουν τον... Κάνιε Γουεστ!
Protagon Team

H Τζένιφερ Ανιστον ψήφισε στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, άλλωστε ως τώρα έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 58 εκατ. Αμερικανοί, είτε με επιστολική ψήφο είτε σπεύδοντας σε εκλογικά τμήματα που έχουν ήδη ανοίξει, μέρες πριν από την επίσημη ημερομηνία της 3ης Νοεμβρίου. Το ενδιαφέρον στην περίπτωση της διάσημης ηθοποιού είναι ότι όχι μόνο ανακοίνωσε ότι ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις (στην Καλιφόρνια είναι απίθανο να κερδίσει ο Τραμπ) αλλά στράφηκε κυρίως κατά της «ανεξάρτητης» υποψηφιότητας του ράπερ Κάνιε Γουέστ –μια υποψηφιότητα για την οποία εκφράζονται φόβοι ότι θα κόψει ψήφους από τους Δημοκρατικούς σε κρίσιμες πολιτείες.

Η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ψήφισε τον Μπάιντεν για νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και τη Χάρις για αντιπρόεδρό του.

«Τους ψήφισα γιατί τώρα αυτή η χώρα είναι πιο διχασμένη από ποτέ» ανέφερε η Ανιστον και δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τη στιγμή που ψήφισε.

«Αυτή τη στιγμή, κάποιοι άνδρες που έχουν την εξουσία αποφασίζουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι γυναίκες με το σώμα τους. Ο τωρινός μας πρόεδρος αποφάσισε ότι ο ρατσισμός δεν είναι θέμα. Εχει αγνοήσει επανειλημμένα και δημόσια την επιστήμη… πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει» έγραψε.

Η ηθοποιός σημείωσε ότι «η κοινότητα LGBTQ+, οι μαύροι αδελφοί μας, οι ηλικιωμένοι με ζητήματα υγείας και τα μελλοντικά παιδιά και εγγόνια σας» είναι αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών.

«Ολο αυτό δεν αφορά έναν υποψήφιο ή ένα μεμονωμένο θέμα, αφορά το μέλλον αυτής της χώρας και του κόσμου» τόνισε.

Κλείνοντας την ανάρτησή της, η Τζένιφερ Ανιστον αποθάρρυνε τους θαυμαστές της από το να επιλέξουν να ψηφίσουν τον Κάνιε Γουέστ.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν είναι αστείο να ψηφίζεις τον Κάνιε. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι».