Ο Κριστόφ Βαλτζ στην πρεμιέρα της προηγούμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ | EPA
Επικαιρότητα

Επιστρέφει ο Κριστόφ Βαλτζ ως Μπλόφελντ στον νέο Τζέιμς Μποντ

Τον πήρε το μάτι ενός επισκέπτη στα στούντιο όπου γυρίζεται η ταινία και το «σφύριξε» στους δημοσιογράφους. Αν δεν ήταν τυχαία η παρουσία του εκεί, θα αποτελέσουν, μαζί με τον Ράμι Μάλεκ, το δίδυμο των «κακών» του «Bond 25»
Protagon Team

Ενας επισκέπτης στα στούντιο Πάινγουντ, έξω από το Λονδίνο, φαίνεται πως αποκάλυψε το καλά κρυμμένο μυστικό της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ: Ο Κριστόφ Βαλτζ επιστρέφει ως ο κακός Μπλόφελντ.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν από το τέλος ακόμα της προηγούμενης ταινίας «Spectre», στην οποία ο αυστριακός ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά, στον ρόλο του Χανς Ομπερχάουζερ, που όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια, είναι ο «αρχικακός» της ιστορίας, Μπλόφελντ.

Ομως, κανείς δεν το επιβεβαίωνε επισήμως, ενώ και τώρα, οι παραγωγοί αρνούνται να το σχολιάσουν. Ο ίδιος ο Βαλτζ, ζήτησε από τον επισκέπτη να μην φανερώσει την παρουσία του στα γυρίσματα, λέγοντάς του, «δεν με είδες».

Ο επισκέπτης βέβαια, δεν κρατήθηκε και το «σφύριξε» στους δημοσιογράφους, όπως γράφει το Empire online.

Στο «Bond 25», που γυρίζεται σε Νορβηγία, Τζαμάικα, Λονδίνο και Ιταλία, εμφανίζονται, εκτός του Ντάνιελ Κρεγκ, η Λία Σεϊντού, ο Ράμι Μάλεκ, στον ρόλο του «κακού», ο Ραλφ Φάινς, η Ναόμι Χάρις κα. Δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για το σενάριο της ταινίας, που θα βγει στους κινηματογράφους, τον Απρίλιο του 2020.

Ο Κριστόφ Βαλτζ γέρνει στον ώμο του Ντάνιελ Κρεγκ, στην προώθηση της προηγούμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ