311
Ο 32χρονος συλληφθείς που έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία του ποινικολόγου (αριστερά στη φωτογραφία) και (δεξιά) ο συνεργός του που έχει διαφύγει στην Αλβανία | ΕΛ.ΑΣ.

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2017, 13:01
Ο 32χρονος συλληφθείς που έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία του ποινικολόγου (αριστερά στη φωτογραφία) και (δεξιά) ο συνεργός του που έχει διαφύγει στην Αλβανία
|ΕΛ.ΑΣ.

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2017, 13:01

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.  Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ο 32χρονος δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης πρώτα στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών καθώς έπρεπε να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του για απόδραση από τις φυλακές Κασσάνδρας (σ.σ. είχε βγει με άδεια τον Σεπτέμβριο χωρίς ωστόσο να επιστρέψει ποτέ) και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή του στο ανακριτικό γραφείο υπήρξε σύντομη καθώς φέρεται να επιβεβαίωσε στον δικαστικό λειτουργό όσα έχει ήδη ομολογήσει για τη δολοφονία του ποινοικολόγου κατά την προανακριτική του κατάθεση.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος προφυλακίστηκε.

Στη δολοφονία εμπλέκονται συνολικά πέντε άτομα και η δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας αφορά κατά περίσταση τα αδικήματα, της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού, της ηθικής αυτουργίας σε αυτή από κοινού και κατά συρροή, της ληστείας από κοινού και κατά συρροή, της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία καθώς και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Kατά το παρελθόν ο 32χρονος προφυλακισθείς έχει κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και για παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Για σωρεία ληστειών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων έχει κατηγορηθεί ο 30χρονος συνεργός του (ο κοντός κατά τις περιγραφές στις καταθέσεις του συνεργάτη του γραφείου Ζαφειρόπουλου), ο οποίος αμέσως μετά τη δολοφονία κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας πρόκειται για:

Τον συλληφθέντα (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία:

 

και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...