402
Ο νέος διασκεδαστικός διαγωνισμός σχεδίου της Chiquita, με επίκεντρο το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο |

«Βάλε την πινελιά σου»: Νέος online διαγωνισμός σχεδίου από την Chiquita

Avatar Advertorial 2 Σεπτεμβρίου 2019, 16:22
Ο νέος διασκεδαστικός διαγωνισμός σχεδίου της Chiquita, με επίκεντρο το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο
|

«Βάλε την πινελιά σου»: Νέος online διαγωνισμός σχεδίου από την Chiquita

Avatar Advertorial 2 Σεπτεμβρίου 2019, 16:22

Η Chiquita ανακοίνωσε την έναρξη ενός πρωτότυπου διαγωνισμού γεμάτου εκπλήξεις και φαντασία που θα διαρκέσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και το τέλος Οκτωβρίου. Ο νέος διασκεδαστικός διαγωνισμός σχεδίου, με επίκεντρο το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο, καλεί μικρούς και μεγάλους να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη δημιουργώντας πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα, αλλά και να δουν τα σχέδιά τους να κοσμούν τα αυτοκόλλητα στις μπανάνες Chiquita στη νέα ειδική έκδοση του 2020.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να υπενθυμίσει στους γονείς ότι οι μπανάνες αποτελούν όχι μόνο την καλύτερη επιλογή σνακ κατά την διάρκεια του χειμώνα και της πολυάσχολης καθημερινότητας, αλλά και «τροφή» για την σκέψη και την φαντασία των παιδιών τους.

Μοναδική ευκαιρία να δείτε το σχέδιό σας στο εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita!

Μια μπανάνα Chiquita για κολατσιό είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για το πρωινό όσο και για το βραδινό, περιέχοντας πολύτιμες βιταμίνες και αποτελώντας μια άριστη πηγή ενέργειας, που θρέφει τον πολυάσχολο οργανισμό και το δημιουργικό μυαλό των παιδιών τόσο εντός, όσο και εκτός σχολείου.

Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτή τη δημιουργικότητα, το διάσημο μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita πρόκειται να γίνει ένας συναρπαστικός καμβάς, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να δουν την ιδέα τους να ζωντανεύει και να στολίζει τα αυτοκόλλητα της νέας χρονιάς.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απλή και διασκεδαστική, καθώς οι συμμετέχοντες μπορούν να ανεβάζουν τα σχέδιά τους απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chiquita.gr/fun.

Μετά το τέλος του online διαγωνισμού η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα 3 καλύτερα σχέδια και θα τα βραβεύσει με ένα Apple Ipad & Apple Pencil. Θυμηθείτε ότι κάθε σχέδιο μετράει σαν μια ξεχωριστή συμμετοχή, οπότε όσα περισσότερα σχέδια δημιουργήσετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε!

Λίγα λόγια για την Chiquita

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Εκτός από τις γνωστές σε όλους μπανάνες η Chiquita παράγει και εμπορεύεται ανανάδες.

Υπό την ευθύνη της Chiquita στην Ελλάδα βρίσκονται οι αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου. Σκοπός της Chiquita είναι να κερδίζει τις καρδιές και το μυαλό των καταναλωτών δημιουργώντας επώνυμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά προϊόντα. Σύμμαχος της Chiquita είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ποιότητας που την διαφοροποιεί σε κάθε βήμα από την καλλιέργεια μέχρι τα προϊόντα της να φτάσουν στους καταναλωτές.

info

https://www.chiquita.gr/