280
|

Το Sani Resort για άλλη μία χρονιά ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές παγκοσμίως

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2019, 20:39

Το Sani Resort για άλλη μία χρονιά ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές παγκοσμίως

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2019, 20:39

Και φέτος, για μία ακόμη χρονιά, το Sani Resort αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία θέρετρα του κόσμου, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις σε δύο από τις – συνολικά εννέα – κατηγορίες των Travelers’ Choice™ Awards 2019, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού. Πιο συγκεκριμένα, το Porto Sani αναγνωρίζεται ως ένα από τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία πολυτελείας (Top luxury hotels) στην Ευρώπη (#4) και τον κόσμο (#8), το Sani Club βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων ξενοδοχείων για οικογενειακές διακοπές (Top family hotels) στην Ευρώπη (#4) και τον κόσμο (#7), ενώ τα Sani Beach και Sani Asterias βρίσκονται ανάμεσα στις δέκα καλύτερες επιλογές στις συγκεκριμένες κατηγορίες, για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Βασισμένα αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα TripAdvisors TravelersChoiceAwards, τα οποία απονέμονται φέτος για 17η φορά, αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού.

«Για μία ακόμη χρονιά, οι επισκέπτες, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το Sani Resort, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας το συγκρότημα Sani ως ένα από τα 10 κορυφαία θέρετρα στον κόσμο, γεγονός που μας γεμίζει περηφάνια και μας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθειά μας να διατηρηθούμε στην κορυφή. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι το Sani Dunes, η πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο μας, δεν συμμετείχε στην αξιολόγηση του 2018, αλλά είναι πανέτοιμη για την επόμενη, τότε η προσμονή μας για καλύτερα αποτελέσματα του χρόνου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πίσω απ΄όλες τις διακρίσεις βρίσκονται οι άνθρωποί μας, στους οποίους και αξίζουν τα εύσημα» δήλωσε ο Γιώργος Γαβρήλος, γενικός διευθυντής Λειτουργίας του Sani Resort.