236
Το Aqua to υπερπολυτελές, αλλά οικολογικό, νέο γιοτ που παρουσιάζεται στο Monaco Yacht Show | SINOT

Το πιο οικολογικό γιοτ στον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2019, 16:43
Το Aqua to υπερπολυτελές, αλλά οικολογικό, νέο γιοτ που παρουσιάζεται στο Monaco Yacht Show
|SINOT

Το πιο οικολογικό γιοτ στον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2019, 16:43

Είναι σίγουρο πώς όλα τα νέα γιοτ που παρουσιάζονται στο Monaco Yacht Show από τις 25-28 Σεπτεμβρίου έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον τόσο για το design, τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά αλλά και τις διαφόρων ειδών υπηρεσίες, ανέσεις και… πολυτέλειες που προσφέρουν στους κατόχους και τους επιβάτες τους.

Η ολλανδική εταιρεία Sinot Yacht Architecture & Design όμως συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας παρουσιάζοντας τα σχέδια και ένα μικρού μεγέθους πρωτότυπο ενός πραγματικά εκπληκτικού σκάφους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα super yacht times το Aqua είναι ένα γιοτ 112 μέτρων με πέντε επίπεδα. Μπορεί να φιλοξενήσει 14 επιβάτες τους οποίους θα εξυπηρετεί πλήρωμα 31 ατόμων.

Ανάμεσα στα άλλα το Aqua θα διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα γιόγκα και αίθουσα μασάζ. Θα υπάρχουν ακόμη υψηλής αισθητικής σαλόνια, τραπεζαρίες και χώροι ξεκούρασης και ψυχαγωγίας. Θα διαθέτει επίσης και δικό του drone μεταφοράς επιβατών!

Εκείνο όμως που κάνει πραγματικά ξεχωριστό το Aqua είναι ότι θα κινείται με υγροποιημένο υδρογόνο και το μόνο υποπροϊόν που θα παράγει θα είναι το νερό το οποίο θα μπορεί με ασφάλεια να διοχετεύεται στην θάλασσα.