226
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στη Σίνδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη |

Τις πόρτες της στο κοινό άνοιξε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 16:34
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στη Σίνδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη
|

Τις πόρτες της στο κοινό άνοιξε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 16:34

Σε τρεις πόλεις, για δύο ημέρες, άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα βυνοποιεία και τα ζυθοποιεία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ενωσης Ζυθοποιών.

Στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, στις 22 και 23 Ιουνίου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής μπίρας, από την πρώτη ύλη ως και την εμφιάλωση.

Μέσα από οργανωμένες ξεναγήσεις, οι επισκέπτες έμαθαν για την Ιστορία της μπύρας και φυσικά δοκίμασαν μερικές από τις πιο αγαπημένες μάρκες στην Ελλάδα, παρέα με τους ανθρώπους που τις παράγουν.

Στη Θεσσαλονίκη, την τιμητική της είχε η ΝΥΜΦΗ, η νέα πρόταση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που απευθύνεται στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας και παράγεται μόνο στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Σίνδο, με κριθάρι από παραγωγούς της Μακεδονίας.

Στην Πάτρα,  οι επισκέπτες των Ανοιχτών Ζυθοποιείων γνώρισαν από κοντά το μεγαλύτερο ζυθοποιείο της εταιρείας και δοκίμασαν μερικά από τα 146 προϊόντα που παράγει.

Στην Αθήνα, την παράσταση έκλεψαν για μια ακόμα φορά οι χειροποίητες πειραματικές μπίρες του Αθηνέο, που έχει καθιερωθεί πλέον ως ο χώρος αναφοράς για την κουλτούρα και την εκπαίδευση γύρω από την μπίρα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία δεν σταματά να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που ενώνουν τους λάτρεις της μπίρας και αναδεικνύουν την κουλτούρα του πιο αγαπημένου ποτού των Ελλήνων, υποστηρίζοντας παράλληλα τη σημασία της σωστής ενημέρωση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.