Τι γυρεύει η αλεπού στην Πάτρα;
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία λανσάρισε τον Μηλοκλέφτη το καλοκαίρι του 2017 | Μηλοκλέφτης
Θέματα

Τι γυρεύει η αλεπού στην Πάτρα;

Ποτό ευχάριστο και δροσιστικό με «τραγανή» γεύση, ο μηλίτης είναι ο ιδανικός συνοδός πολλών γλυκών και αλμυρών πιάτων. Σύντομα μάλιστα θα αρχίσει η παραγωγή του και στην Ελλάδα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Κική Τριανταφύλλη

Γλυκόξινο χοιρινό. Εκτός από το συγκεκριμένο πιάτο της κινεζικής κουζίνας ο μηλίτης συνοδεύει πολύ ευχάριστα σχεδόν όλα τα πιάτα της ασιατικής κουζίνας ακόμη και ελαφριά κάρι.

Ψητό κοτόπουλο. Η απαλή γεύση του ταιριάζει με τον μηλίτη ενώ καλό είναι να τον αποφεύγετε με κόκκινα κρέατα και φιλέτα γιατί η έντονη γεύση τους μπορεί να εξαφανίσει τη δική του.

Κοκτέιλ. Η μιμόζα γίνεται παραδοσιακά με σαμπάνια και χυμό πορτοκαλιού αλλά η σαμπάνια μπορεί να αντικατασταθεί με μηλίτη. Ο μηλίτης εξάλλου μπορεί να αντικαταστήσει το αφρώδες κρασί σε οποιοδήποτε κοκτέιλ.

Exit mobile version