378
|

Βρήκα τον Secret Santa μου στον… Κωτσόβολο!

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2019, 12:39

Βρήκα τον Secret Santa μου στον… Κωτσόβολο!

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2019, 12:39

Δώρα για τα παιδιά με μεγάλους κόκκινους φιόγκους. Δώρα για τους γονείς. Για τους εορτάζοντες. Και φυσικά για το πιο διασκεδαστικό event που θα μπορούσε να διοργανωθεί σε εργασιακό χώρο τα Χριστούγεννα: Τα δώρα του Secret Santa!

Η ανταλλαγή δώρων στο γραφείο ήταν κάτι που κάναμε πρώτη φορά πέρυσι. Και με το στυλ του Secret Santa δεν ήταν απλώς διασκεδαστικό, ήταν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο Event! Πώς γίνεται; Μας θύμισε ο Κωτσόβολος! Γράφει ο καθένας από μας το όνομά του σε ένα χαρτάκι και το ρίχνει σε ένα κουτί. Το επόμενο είναι να τραβήξουμε ο καθένας από ένα χαρτάκι με όνομα. Ο καθένας ξέρει σε ποιον θα πάρει δώρο, όμως κανείς δεν ξέρεις ποιος του παίρνει δώρο.

Γιορτές γεμάτες εκπλήξεις από τον Secret Santa!

Πώς όμως να κάνεις έρευνα για δώρο κάποιου που ίσως δεν γνωρίζεις και τόσο καλά; Εύκολα! Γιατί με την τεχνολογία τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί. Πώς; Πρώτον, όλοι όσοι γνωρίζω θέλουν κάτι ηλεκτρονικό. Είτε επειδή το χρειάζονται, είτε το θέλουν  απλώς επειδή τους κάνει «κέφι»!

Δεύτερον. Δεν χρειάζεται να γυρίσω όλη την αγορά και να ψάξω. Ούτε έχω να κάνω και χιλιόμετρα με το… έλκηθρο. Μόνο μερικές εκατοντάδες ευχάριστα τετραγωνικά μέτρα μέσα στον Κωτσόβολο, ώστε να εμπνευστώ από την τεράστια ποικιλία, τι δώρο θα πάρω στον καθένα.

Τι δώρο θα φέρει άραγε στο big boss;

Και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο για δώρο από τα χρήσιμα gadgets, τις μικροσυσκευές και τις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί κάποιος να βρει σε ένα από τα 95 καταστήματα Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα δώρα των φετινών γιορτών, που θα κάνουν τους αγαπημένους μου να χαμογελάσουν. Και ακόμα και αν κάτι το έχουν ήδη πάρει την τελευταία στιγμή, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν στον Κωτσόβολο να βρουν κάτι άλλο που να τους αρέσει.

Ακόμη και το δώρο που θα «φέρει» φέτος ο Secret Santa στο big boss, που μας προβλημάτισε πολύ διότι δεν γνωρίζουμε την προσωπική ζωή του, και αυτό από τον Κωτσόβολο θα το πάρουμε. Ετσι, για να είμαστε σίγουροι και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!