438
Το ArGOODaki συνεχίζει το κοινωνικό του έργο εδώ και 21 χρόνια | Goody’s Burger House

Το ArGOODaki στηρίζει την «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2022, 16:31
Το ArGOODaki συνεχίζει το κοινωνικό του έργο εδώ και 21 χρόνια
|Goody’s Burger House

Το ArGOODaki στηρίζει την «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2022, 16:31

Φέτος τα Χριστούγεννα το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει  το σωματείο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», ενισχύοντας με  ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή  μονάδα,  που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Μέσω της πρωτοποριακής του δράσης, το σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» υποστηρίζει εδώ και 30 χρόνια την ψυχική και σωματική θωράκιση παιδιών, που ζουν σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, παρέχοντάς τους την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διασφαλίζοντάς τους το δικαίωμα όχι μόνο στην πρόληψη, αλλά και στην ενημέρωση.

Γίνε κι εσύ μέρος της προσπάθειας και βοήθησε το ArGOODaki των Goody’s Burger House να ταξιδέψει σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας για να βοηθήσει τα παιδιά που ζουν εκεί. Διάλεξε το αγαπημένο σου γεύμα ArGOODaki και επίλεξε ένα από τα μοναδικά, συλλεκτικά δώρα της φετινής συλλογής: ένα κλασικό αρκουδάκι, ένα μπολάκι για τα αγαπημένα σου γεύματα στο σπίτι, ένα παγούρι για το σχολείο, ένα σημειωματάριο με χαρούμενα χρώματα, ένα σετ σουβέρ, καθώς και ένα παιδικό backpack!

Παράγγειλε το δικό σου γεύμα ArGOODaki από ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω delivery από το www.goodys.com, το Goody’s app ή τηλεφωνικά στο 18365 και γίνε πρωταγωνιστής σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δείτε εδώ το video που περιγράφει τη φετινή εκστρατεία του ArGOODaki των Goody’s Burger House: https://youtu.be/HNzkC8wfkrI

Το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 22 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.goodys.com/argoodaki/

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @goodysburgerhouse και στο Facebook: Goody’s Burger House

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Το σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» ιδρύθηκε το 1994 από μία ομάδα εθελοντριών, με στόχο τη δημιουργία μιας ζεστής αγκαλιάς που θα χωράει όλα τα παιδιά που υποφέρουν. Σήμερα, χάρη στη συνεισφορά των εθελοντών και στη στήριξη των Χορηγών, το έργο της Ανοιχτής Αγκαλιάς έχει επεκταθεί σε νέα πεδία δράσης με έμφαση την πρόληψη, την εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά. Μία από τις βασικές και πιο πρωτοποριακές δράσεις του σωματείου είναι η θωράκιση της σωματικής και ψυχικής υγείας του πληθυσμού των ακριτικών περιοχών της χώρας μας, μέσα από το πρόγραμμα Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής με το διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://anoixtiagalia.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News