250
| ΔΩΔΩΝΗ

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για το τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2019, 14:36

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για το τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2019, 14:36

Αυτό το φθινόπωρο, η ΔΩΔΩΝΗ,  κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, προσκαλεί το κοινό σε έναν λαχταριστό digital διαγωνισμό, με πρωταγωνιστή το ημίσκληρο Τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ.

Συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ προσκαλεί τους χρήστες να επισκεφτούν τη σελίδα της στο Facebook και να εκφραστούν με τον πιο γευστικό τρόπο, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό Toast – it σημείωμα και κάνοντας tag έναν φίλο τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση για να διεκδικήσουν πέντε δωροεπιταγές αξίας 50ευρώ.

Το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ φτιάχνεται από 100% Ελληνικό, πρόβειο και αγελαδινό γάλα, ενώ χάρη στους  4 μήνες ωρίμανσης, ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση του, αποτελώντας ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 25 Σεπτεμβρίου στην σελίδα της εταιρίας στο Facebook.

Η ενέργεια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη ΜcCANN Athens / McCANN Worldgroup για τη ΔΩΔΩΝΗ.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 56 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου.

Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/