332
Αγορά κλιματιστικού με την κατάλληλη καθοδήγηση από τα Public, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση σε βάθος χρόνου | Public

Κλιματιστικό στο σπίτι σου με τέσσερα κλικ

Avatar Advertorial 18 Ιουνίου 2019, 19:28
Αγορά κλιματιστικού με την κατάλληλη καθοδήγηση από τα Public, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση σε βάθος χρόνου
|Public

Κλιματιστικό στο σπίτι σου με τέσσερα κλικ

Avatar Advertorial 18 Ιουνίου 2019, 19:28

Ολα όσα θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος, προκειμένου να κάνει την πιο άμεση και συμφέρουσα αγορά κλιματιστικού, μπορεί να τα βρει στον νέο ηλεκτρονικό «σύμβουλο» των Public. Μία υπηρεσία που δημιουργήθηκε από τα Public και για μία κατηγορία προϊόντων, όπως είναι τα κλιματιστικά, που αυτή την εποχή είναι το νούμερο ένα ζητούμενο στην αγορά.

«Συμφέρουσα» αγορά στο κλιματιστικό δεν σημαίνει μόνο η τιμή του μοντέλου. Είναι ένας ολόκληρος «αλγόριθμος» από χαρακτηριστικά του χώρου που το air-condition θα πρέπει να καλύψει, ώστε να καταναλώνει και το ελάχιστο ρεύμα σε βάθος χρόνου.

Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το μέγεθος του δωματίου, ο όροφος στον οποίο βρίσκεται, οι απώλειες που μπορεί να έχει είτε από παράθυρα, είτε από εκτεθειμένους τοίχους και άλλα πολλά.

Ετσι, τα Public, θέλοντας πραγματικά να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, ώστε να κάνουν όσο το δυνατόν συντομότερα, τις πιο σωστές επιλογές, λάνσαραν ένα ολόκληρο ειδικό ηλεκτρονικό οδηγό, μέσα από τον οποίο με τέσσερα απλά βήματα, γίνεται η επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού για τις ανάγκες του κάθε χώρου και φυσικά τις επιθυμίες και τα βαλάντια του κάθε ανθρώπου.

Ακολούθως, δίνει στον υποψήφιο πελάτη τις καλύτερες επιλογές και εκείνος μπορεί να ενημερωθεί και για τα επιπλέον χαρακτηριστικά του μηχανήματος, όπως είναι ο ενσωματωμένος ιονιστής, ο υγραντήρας/αφυγραντήρας ή προχωρημένες «έξυπνες» λειτουργίες όπως είναι το Wi-Fi.

Εκτός από το ειδικό εργαλείο – ηλεκτρονικό σύμβουλο, τα Public έχουν δημιουργήσει ειδικές πληροφορίες για τα κλιματιστικά, όπου ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν για θέματα που αφορούν τα air-conditions, όπως για παράδειγμα την τεχνολογία Inverter, πώς ακριβώς λειτουργεί, ώστε να κατανοήσει το κοινό καλύτερα τις λειτουργίες του, το κόστος λειτουργίας και συντήρησης της συσκευής, πληροφορίες για τα BTU, την μονάδα μέτρησης της απόδοσης των κλιματιστικών που σχετίζεται άμεσα με τον χώρο του δωματίου που καλούνται να ψύξουν ή να θερμάνουν και άλλα πολλά.

Και φυσικά είναι διαθέσιμη μία τεράστια γκάμα με μάρκες κλιματιστικών τελευταίας τεχνολογίας.

Επιπλέον, σε όσους χρειάζονται περισσότερη βοήθεια, ο προσωπικός σύμβουλος του Public είναι διαθέσιμος τηλεφωνικά στο 800 500 1000 και μία ολόκληρη ομάδα εξυπηρέτησης είναι έτοιμη να βοηθήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News