421
Το ανανεωμένο site της ΔΩΔΩΝΗ είναι ακόμα πιο εύκολο στην πλοήγηση | ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ ανανέωσε το www.dodoni.eu

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2019, 14:52
Το ανανεωμένο site της ΔΩΔΩΝΗ είναι ακόμα πιο εύκολο στην πλοήγηση
|ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ ανανέωσε το www.dodoni.eu

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2019, 14:52

Στην ανανέωση του www.dodoni.eu προχώρησε η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, προφέροντας στους επισκέπτες μία ακόμη πιο ευχάριστη και γρήγορη πλοήγηση, από όλες τις συσκευές και όλα τα προγράμματα περιήγησης

Στο  www.dodoni.eu, οι χρήστες θα βρουν εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που ψάχνουν για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ και θα «ταξιδέψουν» στις ομορφιές της Ηπείρου μέσα από μοναδικές φωτογραφίες και εικόνες.

Θα ανακαλύψουν μία ευρεία ποικιλία παραδοσιακών και σύγχρονων συνταγών από γνωστούς σεφ και αγαπημένους food bloggers, όπως η Madame Ginger, η Paxxi και o Cool Artisan, που είναι δοκιμασμένες, νοστιμότατες και εύκολες στην υλοποίηση τόσο από τους γνώστες της μαγειρικής όσο και από αυτούς που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στην κουζίνα!

Επιπλέον, μέσα από πραγματικές ιστορίες ανθρώπων, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά που δίνουν στη ΔΩΔΩΝΗ αυτή τη μοναδική γεύση, τη Γεύση του Καλού.

Με κύριο στόχο τη δημιουργία αγνών, 100% ελληνικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την γεύση τους και εστιάζοντας σταθερά στην αναβάθμιση των Μέσων της, το 2018 η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε στα eu.Web Awards, τον διεθνή θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες ιστοσελίδες στην Ευρώπη, αποσπώντας βράβευση για το www.dodoni.eu στην κατηγορία Special Commendations.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Η ανανέωση της ιστοσελίδας μας είχε σκοπό να κάνει το www.dodoni.eu ακόμη γρηγορότερο, ευκολότερο στην πλοήγηση και πιο φιλικό προς τον χρήστη, καθώς προσφέρει μία ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την ΔΩΔΩΝΗ και τα αγνά προϊόντα μας, περιλαμβάνοντας παράλληλα και μία ευρεία γκάμα συνταγών από αναγνωρισμένους σεφ και food bloggers. Σταθερά, είμαστε μία εταιρεία που επενδύουμε στην ανανέωση των καναλιών επικοινωνίας μας, ακολουθώντας τις τάσεις διεθνώς, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν μία ακόμη καλύτερη και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης και ‘επαφής’ με την ΔΩΔΩΝΗ.».

Την ανανέωση του website της ΔΩΔΩΝΗ υλοποίησε η McCann Athens.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 56 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/