1016
| Chiquita

Η Chiquita με τα LEGO στη μεγάλη οθόνη

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 17:10

Η Chiquita με τα LEGO στη μεγάλη οθόνη

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 17:10

Η Chiquita Brands International, η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο παραγωγής μπανανών, ανακοίνωσε με ενθουσιασμό τη νέα παγκόσμια συνεργασία της με το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας κινουμένων σχεδίων «THE LEGO® MOVIE 2». Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας δημιουργήθηκε και ο χαρακτήρας Banarnar, σχεδιάστηκε ειδικά με τουβλάκια LEGO, και ο οποίος πρόκειται να κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη τον Φεβρουάριο.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία δίνεται έμφαση στις βασικές αρχές του brand για το τι ακριβώς σημαίνει διασκέδαση, συνεργασία και οικογενειακές αξίες: «Όπως ακριβώς και τα LEGO, οι μπανάνες Chiquita είναι λαμπερές και διασκεδαστικές και γι’ αυτό το λόγο είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την νέα μας συνεργασία με την ταινία “LEGO MOVIE 2”», δήλωσε ο Τζέιμι Πόστελ, Διευθυντής Πωλήσεων της Βόρειας Αμερικής για την Chiquita, ανακοινώνοντας την συνεργασία.

«Στην Chiquita μοιραζόμαστε κοινές αξίες, όπως είναι το να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των ανθρώπων και να ενθαρρύνουμε το γέλιο και τη διασκέδαση για όλους. Ελπίζουμε ότι με αυτή την καμπάνια θα κάνουμε λίγο πιο χαρούμενη και φωτεινή την μουντή περίοδο του χειμώνα, εμπνέοντας τους φαν να ανακαλύψουν τα limited edition αυτοκόλλητά μας, να τα συλλέξουν και να διασκεδάσουν».

Πράγματι, από τα μέσα Ιανουαρίου έως και το τέλος Φεβρουαρίου περισσότερα από 300 εκατομμύρια μπλε αυτοκόλλητα της Chiquita σε όλο τον κόσμο θα «ντυθούν» με μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες από το «LEGO MOVIE 2», μεταξύ άλλων και του Banarnar.

Την ίδια περίοδο, τα αυτοκόλλητα της Chiquita θα φέρουν έναν κωδικό με τον οποίο όλοι οι καταναλωτές θα μπορούν να συμμετάσχουν σε online διαγωνισμό που θα διεξάγεται στο website της Chiquita για να κερδίσουν μοναδικά δώρα LEGO.

Συγκεκριμένα, από την 1η έως και την 28η Φεβρουαρίου, οι καταναλωτές μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Chiquita, στο www.chiquita.gr/build, να εισάγουν τους μοναδικούς κωδικούς που θα βρίσκουν επάνω στις μπανάνες με το αυτοκόλλητο LEGO και έτσι να δηλώνουν συμμετοχή στο online διαγωνισμό κερδίζοντας μοναδικά σετ LEGO! Οι κωδικοί θα ανακοινώνονται επίσης καθημερινά στη σελίδα Facebook της Chiquita καθ’όλη τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας.

Παράλληλα η Chiquita θα πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη καμπάνια για την προώθηση της συνεργασίας με την ταινία «THE LEGO MOVIE 2», η οποία περιλαμβάνει και μια σειρά από άλλες δράσεις όπως instore promotion σε 15 καταστήματα των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης σε Αθήνα και επαρχία, καμπάνια δημοσιότητας στα social media, καθώς και ΟΟΗ (Out of Home) καμπάνια σε στάσεις λεωφορείων. Ακόμη, ειδικά ενημερωτικά poster θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία μικρής λιανικής στην Αθήνα, μέσα από τα οποία οι καταναλωτές θα μπορούν να ενημερώνονται για τον διαγωνισμό και για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτόν.

Εκτός από τα ειδικά αυτοκόλλητα «THE LEGO MOVIE 2» στις μπανάνες Chiquita, η εταιρία έχει δημιουργήσει υγιεινές και νόστιμες συνταγές για όλη την οικογένεια εμπνευσμένες από την ταινία, ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεργασία και την ομαδική ενασχόληση μέσα στην οικογένεια. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και εσείς να φτιάξετε τις συνταγές με τα παιδιά σας και να διασκεδάσετε! Θα τις βρείτε στο www.chiquita.gr/recipes.

Στην ιστοσελίδα της Chiquita υπάρχουν νόστιμες συνταγές με μπανάνες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.chiquita.gr/build και πατήστε Like στη σελίδα της Chiquita στο Facebook.

Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο

Η Chiquita θέλει να έχει θετικό και σημαντικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές πρακτικές της. Για να το επιτύχει, η Chiquita αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του κοινού καλού για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους, για τις κοινότητες, για τη βιομηχανία φρούτων σαν σύνολο, καθώς και για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε όλοι.

Σχετικά με τη Chiquita

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Εκτός από τις γνωστές σε όλους μπανάνες η Chiquita παράγει και εμπορεύεται ανανάδες. Υπό την ευθύνη της Chiquita στην Ελλάδα βρίσκονται οι αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου. Σκοπός της Chiquita είναι να κερδίζει τις καρδιές και το μυαλό των καταναλωτών δημιουργώντας επώνυμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά προϊόντα. Σύμμαχος της Chiquita είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ποιότητας που την διαφοροποιεί σε κάθε βήμα από την καλλιέργεια μέχρι τα προϊόντα της να φτάσουν στους καταναλωτές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site: https://www.chiquita.gr/

Σχετικά με το LEGO® MOVIE 2

Στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας των box office, το The LEGO MOVIE 2 βρίσκει τους ήρωες του Bricksburg σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση με σκοπό να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα ήταν καταπληκτικά και οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια νέα τεράστια απειλή: τους εισβολείς του LEGO DUPLO® από το διάστημα, οι οποίοι καταστρέφουν τα πάντα γρηγορότερα από ό, τι μπορούν να τα ξαναφτιάξουν οι ήρωές μας. Η μάχη για να νικήσουν τους κακούς και να επαναφέρουν την αρμονία στον κόσμο της LEGO, θα κάνει τους Emmet, Lucy, Batman και τους φίλους τους να ταξιδέψουν μακριά, σε ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία όπου όλα είναι μουσικά. Το θάρρος, η δημιουργικότητα και οι δεξιότητες τους στο χτίσιμο θα δοκιμαστούν και θα αποκαλύψουν το πόσο ξεχωριστοί είναι πραγματικά.

Σχετικά με τον όμιλο LEGO

Ο όμιλος LEGO είναι μια ιδιωτική, οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Billund, της Δανίας, με κεντρικά γραφεία σε Ένφιλντ, ΗΠΑ, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, Σαγκάη, Κίνα και Σιγκαπούρη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1932 από τον Ole Kirk Kristiansen και με όχημα το εμβληματικό τουβλάκι LEGO είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παιχνιδιών παγκοσμίως. Με γνώμονα το μότο της εταιρείας: «Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό», η εταιρεία έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη των παιδιών και έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να αναπτύξει τους κατασκευαστές του αύριο μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι και τη μάθηση. Τα προϊόντα LEGO πωλούνται παγκοσμίως και μπορεί να τα βρει κανείς στην ιστοσελίδα www.LEGO.com.

Η LEGO, το DUPLO, το λογότυπο LEGO, τα Minifigure και τα τουβλάκια είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα του LEGO Group. © 2018/2019 The LEGO Group. Χρήση με παραχώρηση άδειας. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Ο BATMAN είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της © DC Comics.