487
Τα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν ποιότητα και άνεση στις θαλάσσιες μεταφορές | Hellenic Seaways

Hellenic Seaways: «΄Ετσι κι αλλιώς, Αιγαίο»

Avatar Advertorial 3 Ιουλίου 2019, 17:24
Τα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν ποιότητα και άνεση στις θαλάσσιες μεταφορές
|Hellenic Seaways

Hellenic Seaways: «΄Ετσι κι αλλιώς, Αιγαίο»

Avatar Advertorial 3 Ιουλίου 2019, 17:24

Με έναν στόλο 16 συμβατικών αλλά και ταχύπλοων πλοίων, τα οποία προσφέρουν στους επιβάτες τους μια πληθώρα ταξιδιωτικών επιλογών σχετικά με τον τρόπο και τη διάρκεια του ταξιδιού, η Hellenic Seaways μάς ταξιδεύει «Ετσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο», προσεγγίζοντας περισσότερους από 36 διαφορετικούς προορισμούς τόσο στη νησιωτική όσο και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Για την ακρίβεια, η Hellenic Seaways δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών, οχημάτων και φορτηγών στην Ελλάδα με έναν στόλο 8 συμβατικών πλοίων («Νήσος Χίος», «Νήσος Σάμος», «Νήσος Ρόδος», «Νήσος Μύκονος», «Αριάδνη», «Εξπρές Σκιάθος», «Εξπρές Πήγασος», «Αρτεμις»), με δύο πλοία τύπου Highspeed («Hellenic Highspeed», «Highspeed 4»), με τέσσερα πλοία τύπου FlyingCat («FlyingCat 3», «FlyingCat 4», «FlyingCat 5», «FlyingCat 6») και με δύο πλοία τύπου Flying Dolphin.

«High Speed 4», ένα από τα πιο άνετα και πιο γρήγορα πλοία του Αιγαίου

Στα πλοία της οι επιβάτες απολαμβάνουν εν πλω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανέσεις. Ειδικότερα, τα συμβατικά πλοία της Hellenic Seaways είναι εξοπλισμένα με άνετα σαλόνια, καμπίνες, καθίσματα αεροπορικού τύπου, μπαρ ανοιχτού και κλειστού τύπου, εστιατόρια και καταστήματα, ενώ τα τύπου Highspeed, FlyingCat και FlyingDolphins διαθέτουν επίσης καθίσματα αεροπορικού τύπου αλλά η παραμονή σε εξωτερικούς χώρους δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, και η εξυπηρέτηση των επιβατών γίνεται στα εσωτερικά μπαρ και καταστήματα.

Η Hellenic Seaways είναι μέλος του Attica Group, του μεγαλύτερου Ελληνικού Ομίλου Επιβατηγού Ναυτιλίας, ο οποίος κατατάσσεται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στη Μεσόγειο στον κλάδο του και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου).

Το πολυτελές εσωτερικό σαλόνι του «Νήσος Σάμος»

Στον όμιλο Attica Group ανήκουν οι εταιρείες Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link με έναν στόλο συνολικά 30 πλοίων, τα οποία ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς και προσεγγίζουν 71 λιμάνια, προσφέροντας σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δρομολόγια και προσφορές

Με πολλές επιλογές δρομολογίων σε δεκάδες προορισμούς, τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν καθημερινά για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, για τις καταπράσινες Σποράδες, για τις πανέμορφες Κυκλάδες και για το αγαπημένο Βόρειο Αιγαίο.

Πολυτελής δίκλινη καμπίνα με σαλόνι του πλοίου «Νήσος Ρόδος»

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της Hellenic Seaways και ταξιδέψτε με μεγάλες εκπτώσεις.

Δείτε όλες τις προσφορές εδώ: https://hellenicseaways.gr/offersandservices

Πρόκειται για εκπτώσεις επιστροφής, εκπτώσεις οικογενειακές, αλλά και εκπτώσεις ειδικά για τα μέλη Seasmiles. Γίνετε τώρα μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας Seasmiles και με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια και αποκτήστε επιπλέον μοναδικά προνόμια!

Το πολυτελές εσωτερικό του High Speed 4

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, μπορείτε να δείτε στο www.seasmiles.com

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Hellenic Seaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr