216
Ο «Λυσίας» προτείνει στους μαθητές μία δημιουργική και εκπαιδευτική online διέξοδο | Εκπαιδευτήρια Δούκα

Για μαθητές: #ΜένουμεΣπίτι – Παίζουμε «Λυσία»

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2020, 12:01
Ο «Λυσίας» προτείνει στους μαθητές μία δημιουργική και εκπαιδευτική online διέξοδο
|Εκπαιδευτήρια Δούκα

Για μαθητές: #ΜένουμεΣπίτι – Παίζουμε «Λυσία»

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2020, 12:01

O 24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Λυσίας 2020» ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του και τώρα καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν παίζοντας και διασκεδάζοντας online από το σπίτι.

Μετά από απαίτηση του κοινού, δόθηκε παράταση της Α’ φάσης του Διαγωνισμού «Λυσίας» έως τις 14 Απριλίου. Ο «Λυσίας», λοιπόν, προτείνει μία δημιουργική και εκπαιδευτική διέξοδο για παιδιά από Δ’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Λυκείου, που μπορούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με τρόπο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Διοργανωτής του «Λυσία 2020» είναι τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, ενώ η Cosmote και η Microsoft είναι οι μεγάλοι χορηγοί του Διαγωνισμού, οι οποίοι πλαισιώνονται και από άλλους σημαντικούς χορηγούς και υποστηρικτές.

#ΜένουμεΣπίτι λοιπόν, παιδιά, και παίζουμε «Λυσία» από το site www.lysiasedu.org του Διαγωνισμού. Με σύνθημα «Ψάχνω – Βρίσκω – Απαντώ», τα παιδιά διασκεδάζουν μαθαίνοντας και συμβάλλουν στην προσπάθεια των διοργανωτών να ενισχύσουν το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», που συγκεντρώνουν, για κάθε συμμετοχή, ένα ποσό για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Info

  • Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε δύο φάσεις: η πρώτη παρατείνεται μέχρι τις 14 Απριλίου, ενώ η τελική θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου σε προκαθορισμένα εξεταστικά κέντρα.
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lysiasedu.org θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες συμμετοχής καθώς και τα βραβεία του διαγωνισμού.