747
Το μήνυμα της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα 2020 | Coca-Cola Hellas

Coca-Cola: Φέτος τα Χριστούγεννα το καλύτερο δώρο είσαι εσύ!

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2020, 13:24
Το μήνυμα της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα 2020
|Coca-Cola Hellas

Coca-Cola: Φέτος τα Χριστούγεννα το καλύτερο δώρο είσαι εσύ!

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2020, 13:24

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Coca-Cola αντλεί έμπνευση από τις ανθρώπινες σχέσεις που αποτελούν κινητήριο δύναμη για όλους μας και δημιουργεί μια μοναδική, χριστουγεννιάτικη καμπάνια με κεντρικό μήνυμα, ‘Αυτά τα Χριστούγεννα το καλύτερο δώρο είσαι εσύ’, προσκαλώντας σε να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου, όπως ποτέ ξανά!

Το τηλεοπτικό spot της καμπάνιας, σκηνοθετημένο από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Taika Waititi, ξετυλίγει τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από μία ιστορία γεμάτη ελπίδα, παρουσιάζοντας το ταξίδι ενός πατέρα για να κάνει πραγματικότητα τη χριστουγεννιάτικη ευχή της αγαπημένης του κόρης. Παράλληλα, κατά την περίοδο των γιορτών, μια περίοδο συνυφασμένη με το brand, η φετινή Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coca-Cola, ζωντανεύει μέσα από τις νέες θεματικές συσκευασίες Coca-Cola, με εορταστικό εικαστικό τον Άγιο Βασίλη.

Τα νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ! Μέσα από το Coca-Cola Application, η Coca-Cola σε καλεί να μπεις σε ακόμη πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση! Πώς; Απόλαυσε μια παγωμένη Coca-Cola, βρες τον κωδικό κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος και κέρδισε απίθανα δώρα, για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου. Στο Coca-Cola Application έχεις, επίσης, την ευκαιρία να ανακαλύψεις ένα Χριστουγεννιάτικο ψηφιακό ημερολόγιο για το Δεκέμβριο, με μαγικές εκπλήξεις, που μπορείς να «ξεκλειδώσεις» κάθε μέρα και να κατεβάσεις στη συσκευή σου.

Ακόμη, μη ξεχνάς ότι φέτος τα Χριστούγεννα, το καλύτερο δώρο είσαι εσύ, όχι μόνο για τους αγαπημένους σου, αλλά και για εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Μέσω του Coca-Cola Application, μπορείς κι εσύ να γίνεις μέρος της προσπάθειας της Coca-Cola, ώστε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα 5.500 παιδιών και εφήβων για καλύτερη εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Αρκεί να δωρίσεις 1 μόλις Coin. Για κάθε Coin που δωρίζεται, η Coca-Cola θα διπλασιάζει την αξία του, με στόχο να προσφέρουμε 70.000 ευρώ στα σωματεία – μέλη της Ένωσης. Για τους σκοπούς της ενέργειας, η Coca-Cola δίνει πραγματική αξία σε κάθε σου Coin, και για κάθε σου «κίνηση» δωρίζει 2 ευρώ στο σκοπό. Έτσι, όλοι μαζί:

  • αναβαθμίζουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό για την βελτίωση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και των προγραμμάτων 2.400 ωφελούμενων παιδιών και εφήβων
  • στηρίζουμε την εκπαίδευση 2.000 ωφελούμενων νεοδιαγνωσμένων παιδιών και των οικογενειών τους στη διαχείριση διαβήτη τύπου 1 προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη νέα κατάσταση της ζωής τους

Ακόμη, προσφέρουμε:

  • περισσότερα από 130 τεμάχια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την τηλε-εκπαίδευση παιδιών & την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων
  • τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και το software για μια νέα αίθουσα εργοθεραπείας για παιδιά με αυτισμό
  • περισσότερα από 150 παιχνίδια με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων βρεφών (2 μηνών έως 3 ετών)

Ανακάλυψε τη φετινή μαγεία των Χριστουγέννων και μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις αρωγός της προσπάθειας εδώ.

Σχετικά με την The Coca-Cola Company

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε τη στα social media Twitter, Instagram, Facebook και στο LinkedIn.