284
Ο Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PeopleCert |

Στην κορυφή των πιο δυναμικών ευρωπαϊκών εταιρειών η PeopleCert

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2019, 13:09
Ο Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PeopleCert
|

Στην κορυφή των πιο δυναμικών ευρωπαϊκών εταιρειών η PeopleCert

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2019, 13:09

Στις κορυφή του 1% με τις πιο δυναμικές ευρωπαϊκές εταιρείες «αναδύθηκε» η PeopleCert στα πανευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία «European Business Award 2019» (EBA). Παράλληλα, ο Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, επελέγη για να εκπροσωπήσει τη Βρετανία για το κορυφαίο βραβείο επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, αυτό του «Επιχειρηματία της Χρονιάς» (European Entrepreneur of the Year Award). Η επιλογή έγινε από διεθνή επιτροπή που αποτελείται από 142 μέλη, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και θεσμικοί φορείς.

Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα «μακράς διαδικασίας αξιολόγησης ανάμεσα σε 120.000 υποψηφιότητες από όλη την Ευρώπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. Αρχικά προκρίθηκαν μέσα από τη λίστα επιχειρηματικής αριστείας «One to Watch», 2.753 εταιρείες και από αυτές το 1% των εταιρειών με την πιο επιτυχημένη πορεία αποτέλεσε τους «Εθνικούς Νικητές».

«Η διάκρισή μας στα ΕΒΑ 2019, ως Εθνικού Νικητή της Βρετανίας πιστοποιεί την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η ανάδειξή μας σε ηγετική εταιρεία, παγκοσμίως, στην πιστοποίηση σε Business & IT και γλωσσομάθεια. Αποτελεί όμως πάνω από όλα, μια επιβράβευση αφενός για εκατομμύρια πολίτες που έχουν επιλέξει τις πιστοποιήσεις μας ως εφόδιο για το μέλλον τους, αφετέρου για τα μέλη της πολυάριθμης οικογένειας της PeopleCert που παράγουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις αρχές και στις αξίες μας -οι οποίες είναι ποιότητα, καινοτομία, πάθος και αξιοπιστία- με βέλτιστες τεχνολογικές λύσεις που εμείς αναπτύσσουμε. Δίνουμε πρόσβαση στον καθένα, ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του στην επαγγελματική του ζωή», τόνισε ο κ. Νικολαΐδης.

Λίγα λόγια για την PeopleCert

Η PeopleCert είναι παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων. Συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς και κυβερνήσεις με στόχο την ανάπτυξη και διάθεση κορυφαίων εξετάσεων πιστοποίησης. Η PeopleCert διενεργεί εξετάσεις σε 200 χώρες και σε 25 γλώσσες, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, και δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να κάνουν τις φιλοδοξίες τους πραγματικότητα, μέσω της κατάρτισης.