547
| Shutterstock

Πώς να κερδίσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 13:22
|Shutterstock

Πώς να κερδίσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 13:22

Για εμένα, όπως και για εκατοντάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες φαντάζομαι, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι «όνειρο ζωής». Να βλέπεις τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο, για περισσότερο από δύο εβδομάδες, να αγωνίζονται με πυξίδα τα ολυμπιακά ιδεώδη. Να συμμετέχεις με εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον πλανήτη στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού, μόνο που εσύ να παρακολουθείς τα αγωνίσματα από κοντά, live. Και φυσικά, να δεις τους έλληνες αθλητές, και να πανηγυρίσεις για αυτούς ακόμα και αν δεν κέρδισαν κάποιο μετάλλιο.

Για εμένα, όπως και για χιλιάδες άλλους Έλληνες φαντάζομαι, το ταξίδι στο Τόκιο είναι επίσης «όνειρο ζωής». Δεν είναι ότι θα σε βγάλει εύκολα ο δρόμος σου από εκεί, ούτε ότι θα βρεις τρεις-τέσσερις ώρες στο stop over ανάμεσα σε πτήσεις στο ταξίδι σου για κάπου αλλού, ώστε να βγεις από το αεροδρόμιο και να κάνεις μία βόλτα στην πόλη. Συν ότι είναι ένας προορισμός ιδιαίτερα ακριβός. Από τα αεροπορικά εισιτήρια έως τις μετακινήσεις, το φαγητό, και κυρίως τη διαμονή, δεν είναι κάτι που αποφασίζεις έτσι, χωρίς να το προγραμματίσεις αρκετό καιρό πριν. Και δεν το κάνεις για Σαββατοκύριακο – λες, «αφού θα πάω που θα πάω στην άλλη πλευρά του πλανήτη, θέλω να μείνω μέρες και να το ευχαριστηθώ».

Προσωπικά, δεν θα έλεγα όχι εάν κάποιος μου προσέφερε την ευκαιρία για δύο «όνειρα ζωής» σε ένα – και δεν γνωρίζω και κάποιον που θα έλεγε.

Πριν από έναν χρόνο η NN Hellas ανακοίνωσε ότι θα είναι Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για την περίοδο 2018-2020.  Η σύμπραξη αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της ΝΝ Ηellas να στηρίζει την ελληνική κοινωνία, επενδύοντας στα ιδεώδη και τις αρχές του Ολυμπισμού. Η Χρυσή Χορηγία αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΝΝ Hellas, το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας με ενέργειες που εστιάζουν στη νέα γενιά και επενδύουν στο μέλλον. Είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις αξίες της εταιρείας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», καθώς και με το όραμα της να αποτελέσει έναν πρότυπο οργανισμό σε όλους τους τομείς.

Ένας από αυτούς είναι και ο αθλητισμός. Και επειδή στον αθλητισμό όσο περισσότερο προσπαθούμε, τόσα περισσότερα πετυχαίνουμε, οι σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις του νέου μεγάλου διαγωνισμού της NN Hellas μπορεί να είναι το εισιτήριο για το «διπλό όνειρο ζωής»: ένα ταξίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο του 2020. Με λίγα λόγια: #nnsendsyoutotokyo.

Αρκεί να δώσει κανείς τις σωστές απαντήσεις στον διαγωνισμό που «τρέχει» στη σελίδα της NN στο Facebook. Οι ερωτήσεις αφορούν –τι άλλο;- την παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού τόσο τα νέα πράγματα που θα δούμε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου όσο και ιστορικές διοργανώσεις. Ποιες είναι οι νέες μασκότ, από τι είναι φτιαγμένα τα νέα μετάλλια, ποια αθλήματα που δεν μας πάει ο νους μας συμπεριλαμβάνονταν σε παλαιότερες διοργανώσεις, και άλλες ερωτήσεις που θα μας κάνουν να νιώσουμε πραγματικοί Ολυμπιονίκες αφού το έπαθλο είναι το ταξίδι για τους Αγώνες του Τόκιο.

Η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκαν Ολυμπιακοί Αγώνες στη χώρα όπου το παρελθόν και το μέλλον αναμειγνύονται αρμονικά ήταν πριν από 55 χρόνια. Με τον μεγάλο διαγωνισμό της NN Hellas μας δίνεται η ευκαιρία με τις σωστές απαντήσεις να μπούμε στην κλήρωση και να βρεθούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020 στην καρδιά του ολυμπιακού πλανήτη. Στο Τόκιο, την μυστηριώδη πόλη που ελάχιστοι γνωρίζουν καλά, μαζί με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.