223
|

Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Avatar Advertorial 17 Ιουνίου 2022, 17:57

Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Avatar Advertorial 17 Ιουνίου 2022, 17:57

Σύμμαχό μας σε αυτή την πρωτοβουλία έχουμε την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

‘Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η Τράπεζα Πειραιώς, με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των  μικρών  επιχειρήσεων της γειτονιάς και των καταναλωτών, υλοποιεί νέα δράση στήριξης των επιχειρήσεων.

Από 16 έως 29 Ιουνίου 200 τυχερές συναλλαγές κερδίζουν από 100 ευρώ (100 τυχερές συναλλαγές την εβδομάδα) για αγορές από 10€ και άνω, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Στις 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ειδική δράση στο Χαλάνδρι με επιπλέον κλήρωση όπου 2 τυχεροί που θα κερδίσουν από 200€. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση οι καταναλωτές θα πρέπει να:

  • κάνουν αγορές από 10€ και άνω, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε επιχειρήσεις της πόλης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
  • καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα 2 κιόσκια του «Ψωνίζω στη Γειτονιά» που θα υπάρχουν σε κεντρικά σημεία (Πλάτωνος 1 & Χαϊμαντά 20).

Οι επιχειρήσεις  προβάλλονται  στο χάρτη του https://www.psonizostigeitonia.gr/

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση  και γενικά για το Πρόγραμμα  ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ μπείτε  στο www.psonizostigeitonia.gr

Η ζωή, συμβαίνει στη γειτονιά. Και είναι οι μικρές επιχειρήσεις που της δίνουν ζωή.

Τράπεζα Πειραιώς. Στηρίζει κάθε αύριο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News