832
Μία ολόκληρη «πλωτή πολιτεία», το πλοίο της Blue Star Ferries κατευθύνεται προς την Κρήτη |

Βίρα τις άγκυρες και φύγαμε για Κρήτη!

Avatar Advertorial 3 Ιουλίου 2019, 16:33
Μία ολόκληρη «πλωτή πολιτεία», το πλοίο της Blue Star Ferries κατευθύνεται προς την Κρήτη
|

Βίρα τις άγκυρες και φύγαμε για Κρήτη!

Avatar Advertorial 3 Ιουλίου 2019, 16:33

Διακοπές ίσον νησί. Τουλάχιστον για τους περισσότερους έλληνες. Οταν ξεκινάω διακοπές, το πλοίο είναι το πιο βασικό στοιχείο της εμπειρίας μου. Μικρή ή μεγάλη διαδρομή δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάω με πλοίο. Η ψυχολογία μου αλλάζει αμέσως μόλις ακούσω το βαθύ ήχο από τη μπουρού δευτερόλεπτα πριν λύσει, δω την πλώρη που αρχίζει να σκίζει το κύμα και από την πρύμνη τον Πειραιά να απομακρύνεται. Η αποσυμπίεση αρχίζει και η έναρξη των διακοπών έχει σημάνει.

Πριν από αυτά τα μαγικά λεπτά όμως, θα πρέπει να έχω κάνει τους σωστούς υπολογισμούς. Οι φετινοί για την Κρήτη βέβαια, δεν χρειάστηκαν ούτε κομπιουτεράκι. Το αεροπλάνο αποκλείστηκε και για λόγους αίσθηση των διακοπών, αλλά και για οικονομικούς. Χωρίς αυτοκίνητο στην Κρήτη δεν πας. Ειδικά με τα παιδιά. Τα οποία θέλουν τον χώρο τους και για να απασχοληθούν και να κοιμηθούν. Το σκυλί δεν αντέχει να μείνει σε κλουβιέρα πάνω από μία ώρα. Οπότε για ένα άνετο και χαλαρό ταξίδι, η πιο συμφέρουσα λύση, μακράν, είναι μία καμπίνα που δέχεται παιδιά, σκυλιά, ένα Ferry για αυτοκίνητο και… φύγαμε για Κρήτη.

Αναζητώντας αυτά τα κριτήρια, βρήκα καμπίνα στο πλοίο της Blue Star Ferries, το οποίο αναχωρεί και βράδυ από τον Πειραιά και με προορισμό Ηράκλειο και Χανιά. Ακόμα καλύτερα, αφού θα κερδίσουμε και τη μέρα μας, φτάνοντας ξεκούραστοι στο νησί και θα ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές σε κάποια παραλία!

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από όλα αυτά τα «βολικά» και οικονομικά χαρακτηριστικά, τα πλοία της Βlue Star Ferries έχουν ιδιαίτερα άνετους χώρους και είναι ξεκούραστα ακόμη και όταν δεν ταξιδεύεις σε καμπίνα.

Οι χώροι είναι άνετοι και μοντέρνοι, θυμίζουν περισσότερο ξενοδοχείο, παρά περιβάλλον εν πλω

Είναι μία ολόκληρη πλωτή πολιτεία, με μπαρ στο ανοιχτό και κλειστό κατάστρωμα, πολλά διαφορετικά γευστικά γεύματα και σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Επίσης, το ίδιο πλοίο διαθέτει και «κανονικό», δηλαδή a la carte εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και μοναδικές γεύσεις που μπορείς να παραγγείλεις ό,τι θέλεις, ενώ υπάρχει και η πιο γρήγορη και οικονομική λύση, που απολαμβάνεις το δείπνο στο self service, επιλέγοντας ένα, δύο ή όσα πιάτα έτοιμα «τραβάει» η όρεξή σου.

Το ίδιο πλοίο διαθέτει καταστήματα με κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου, ρούχα και ειδικά ενθύμια της Blue Star Ferries για να μείνουν οι εμπειρίες χαραγμένες εκτός από τη μνήμη και σε προσωπικά αντικείμενα. Επίσης, ATM για ανάληψη χρημάτων και φυσικά γρήγορο Internet για βίντεο, social media και γενικότερα σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες

Εκτός από όλα τα παραπάνω, που δημιουργούν ήδη μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία και όχι απλώς ένα ακτοπλοϊκός ταξίδι Πειραιά – Χανιά, η Blue Star Ferries διαθέτει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες.

Η πρώτη είναι το πιο διαδραστικό, πολυχρηστικό portal @sea με  απεριόριστες δυνατότητες, το οποίο χωρίς καμία χρέωση ενημερώνει τους επιβάτες για όλα τα χρηστικά θέματα, όπως ο καιρός, η ακριβής θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, το πρόγραμμα πιστότητας πελατών seasmiles κ.ά. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως  μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.ά.

Οι καμπίνες στα Βlue Star Ferries είναι σαν ένα ολόκληρο δωμάτιο και επειδή έχουν κουκέτες, είναι ιδιαίτερα αγαπητές στα παιδιά

Η δεύτερη είναι η BlueStarino! Εάν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα αναζητήστε στο πλοίο τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino!  Στη Reception του πλοίου επίσης μπορείτε να βρείτε  μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, με τα οποία τα παιδιά μπορούν να περάσουν δημιουργικό χρόνο και να απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

Tips

Δείτε προσφορές για πακέτα ταξιδίου (άτομο και Ι.X.) που ξεκινούν από 76 ευρώ αλλά και εκπτώσεις από 20-50% εδώ https://bit.ly/2tQTH66

Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα.

Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:  www.seasmiles.com

Αν είστε ήδη κάτοχος κάρτας Seasmiles, ενημερωθείτε  για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο www.bluestarferries.com.

Για περισσότερα σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.bleustarferries.com.

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries στο τηλέφωνο 2108919800 ή στο www.bluestarferries.com.

H Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρίες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.