248
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο δύο φορές ΜVP του ΝΒΑ, είναι ο κατάλληλος πρεσβευτής της Protergia για το ΜVP Οικιακό στο δημοφιλές σχετικό βίντεο |

Οικιακό MVP από την Protergia: 50% λιγότερες χρεώσεις, με 100% «πράσινη» ενέργεια

Avatar Advertorial 18 Μαρτίου 2021, 15:40
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο δύο φορές ΜVP του ΝΒΑ, είναι ο κατάλληλος πρεσβευτής της Protergia για το ΜVP Οικιακό στο δημοφιλές σχετικό βίντεο
|

Οικιακό MVP από την Protergia: 50% λιγότερες χρεώσεις, με 100% «πράσινη» ενέργεια

Avatar Advertorial 18 Μαρτίου 2021, 15:40

Κερδίζεις 50% στις χρεώσεις ενέργειας κάθε μήνα και έχεις ενέργεια από 100% «πράσινες» πηγές! Κερδίζεις εσύ, κερδίζει το περιβάλλον, κερδίζουμε όλοι! Απολύτως δικαιολογημένη, λοιπόν, η ονομασία του νέου Οικιακού Προγράμματος Κατανάλωσης Ενέργειας από την Protergia: MVP Οικιακό. Και με τον δις MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρεσβευτή της εταιρείας, να μας θυμίζει ότι μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο να συμβεί και ότι «ο πιο πολύτιμος παίκτης είσαι εσύ» — o καταναλωτής.

Το πρόγραμμα του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της κορυφαίας ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας:

-Επιβραβεύει τους συνεπείς καταναλωτές (εμπρόθεσμη πληρωμή λογαριασμού) με 50% έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές του ανταγωνιστικού σκέλους του βασικού τιμολογίου Protergia.

-Απευθύνεται σε νέους οικιακούς πελάτες με 24μηνη σύμβαση, εφόσον δεν ενεργοποιηθούν όροι αναπροσαρμογής χρεώσεων. Υπάρχει χρέωση παγίου €3,95 στον μηνιαίο λογαριασμό, χωρίς  εγγύηση, με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού. Υπολογίζεται ότι ο μέσος πελάτης με κατανάλωση 3,75 MWh εξοικονομεί €125 τον χρόνο (στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ).

Επιπλέον, η ενέργεια που θα καταναλώνεις προέρχεται αποκλειστικά από «πράσινες» πηγές (μέσω ανάκλησης ισόποσων εγγυήσεων προέλευσης από ΔΑΠΕΕΠ), ενώ με τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής myprotergia έχεις κάθε στιγμή τον έλεγχο της κατανάλωσής σου.

To Οικιακό MVP ήρθε για να φέρει την oικονομία και την πράσινη ενέργεια σε κάθε σπίτι. Η Protergia ξανασχεδιάζει το ενεργειακό τοπίο του μέλλοντος και έρχεται κοντά στον καταναλωτή σε ακόμη περισσότερα σημεία της Ελλάδας. Το νέο κατάστημά της στα Ιωάννινα (Ναπολέοντος Ζέρβα 2) είναι το έκτο στη χώρα, μετά το Ν. Ηράκλειο, τη Ν. Ερυθραία, τη Γλυφάδα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News