394
Χαμόγελα για την αγορά νέου αυτοκινήτου η οποία έγινε άμεσα και οικονομικά | MyAvis.gr

MyAvis.gr: νέο site αποκλειστικά για leasing αυτοκινήτων

Advertorial 19 Μαρτίου 2018, 18:01
Χαμόγελα για την αγορά νέου αυτοκινήτου η οποία έγινε άμεσα και οικονομικά
|MyAvis.gr

MyAvis.gr: νέο site αποκλειστικά για leasing αυτοκινήτων

Advertorial 19 Μαρτίου 2018, 18:01

H Avis, η μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει το νέο website της, το www.myavis.gr, με σκοπό να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε το αυτοκίνητό μας. Το νέο website απευθύνεται σε όλους – ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Εκεί, o καθένας πλέον μπορεί να διαμορφώσει ο ίδιος το αυτοκίνητο της προτίμησής του και να καθορίσει μόνος του -online και άμεσα- το μίσθωμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Με αυτό το νέο εργαλείο, όλοι μας πλέον μπορούμε -από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου μας ή και από το κινητό μας τηλέφωνο, χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθούμε- να επιλέξουμε όποιο μοντέλο και έκδοση αυτοκινήτου ή επαγγελματικού οχήματος επιθυμούμε.

Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον εξοπλισμό, να διαλέξουμε κινητήρα και τύπο καυσίμου, ακόμα και το χρώμα που μας αρέσει και με ένα click να βλέπουμε όλες τις διαθέσιμες τιμές για τη μακροχρόνια μίσθωσή του.

Η τιμή αυτή είναι απολύτως δυναμική και μπορεί να αλλάξει online και άμεσα, με τη δική μας παρέμβαση. Οπως, για παράδειγμα, επιλέγοντας περισσότερο ή λιγότερο εξοπλισμό, ορίζοντας αν θέλουμε να δώσουμε προκαταβολή, το χρονικό διάστημα που επιθυμούμε να διαρκέσει η μίσθωση, πόσα χιλιόμετρα εκτιμούμε ότι χρειαζόμαστε για τις ετήσιες μετακινήσεις μας και πολλά άλλα. Ολα αυτά καθιστούν την επιλογή μας εντελώς προσωπική μας υπόθεση, κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες μας, διαμορφωμένη από εμάς για εμάς. Πρόκειται για μια καινοτομία στην αγορά της μακροχρόνιας μίσθωσης που η Avis προσφέρει με απόλυτη διαφάνεια, εγκυρότητα, αμεσότητα και ευελιξία. Και, φυσικά, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το νέο MyAvis.gr παρουσιάζει άμεσα και γρήγορα όλες τις επιλογές leasing που προσφέρει η Avis και τα μοναδικά προνόμια που ισχύουν για τους πελάτες της. Επιπλέον, στο MyΑvis.gr, παρουσιάζονται συνεχώς οι καλύτερες προσφορές τής αγοράς, τα top deals που κάθε εβδομάδα επιτυγχάνει η Avis για λογαριασμό των πελατών της, παρέχοντας το μεγαλύτερο εύρος επιλογών της αγοράς για όλους τους τύπους ΙΧ και επαγγελματικών οχημάτων.

Είναι γνωστό ότι η Avis λειτουργεί -καθημερινά- απόλυτα προσηλωμένη στη δέσμευσή της για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το καινοτόμο website MyAvis.gr, λοιπόν, είναι ένα ακόμη βήμα σε αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας πλέον μία νέα διάσταση στο leasing και ανοίγοντας νέους δρόμους για τους πελάτες της, γιατί… «Πριν αλλάξεις αυτοκίνητο, άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι!».

Αυτή ακριβώς, λοιπόν, η ριζική αλλαγή στα δεδομένα της αγοράς του leasing, μας προσκαλεί να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την αυτοκίνησή μας.

Και γιατί όχι;