358
Φωτογραφία από το pre-christmas party στο City Link |

Με pre-christmas party άνοιξε το City Link τις γιορτές των Χριστουγέννων

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2019, 18:14
Φωτογραφία από το pre-christmas party στο City Link
|

Με pre-christmas party άνοιξε το City Link τις γιορτές των Χριστουγέννων

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2019, 18:14

Το City Link είναι και φέτος το σημείο εκκίνησης των Χριστουγέννων. Το pre-christmas party στον απόλυτο προορισμό της πόλης για βόλτες, ψώνια, γεύσεις και διασκέδαση, «άνοιξε» την εορταστική περίοδο και φωταγώγησε το κέντρο της Αθήνας.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, ο Γεώργιος Κορμάς, ανώτερος γενικός διευθυντής, επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate και της Picar, άναψε τα φώτα της Στοάς Σπυρομήλιου και παρουσίασε το στολισμό της οδού Βουκουρεστίου στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου».,

Το pre-christmas party πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Coca –Cola, εταιρεία που όπως ανέφερε ο κ. Κορμάς, μοιράζεται τις ίδιες αρχές προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και με την συμμετοχή του Σάκη Ρουβά.

Το εξωτερικό του κτιρίου φωταγωγημένο

Το City Link είναι σημείο ιδιαίτερης πολιτισμικής σημασίας μιας και θεωρείται μνημείο του νεότερου πολιτισμού της χώρας που συνδυάζει την αρχιτεκτονική του μεσοπολέμου με τη σύγχρονη αισθητική του 21ου αιώνα. Στους χώρους του φιλοξενεί θέατρα – Παλλάς, Μικρό Παλλάς και Αλίκη – το κατάστημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς και τη Στοά Σπυρομήλιου, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αρχιτεκτονικού συνόλου.

Οπως τόνισε ο κ. Κορμάς, «το City Link στις καρδιές όλων αντιπροσωπεύει το κέντρο της Αθήνας, της πόλης που αγαπάμε» και κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στις πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Η Πειραιώς Real Estate και η Picar, στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων, ανέλαβε την φωταγώγηση και τον στολισμό του τμήματος της Βουκουρεστίου μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου, με την επιμέλεια της καταξιωμένης σχεδιάστριας φωτισμού Ελευθερία Ντεκώ, η οποία έχει βραβευτεί, μεταξύ άλλων, για το φωτισμό της τελετής έναρξης και της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδάει στο pre-christmas party του City Link

Το City Link αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για shopping στο κέντρο της Αθήνας καθώς φιλοξενεί το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα, το attica, που περιλαμβάνει αμέτρητα είδη, μάρκες και επιλογές ανδρικής, παιδικής, γυναικείας μόδας και ομορφιάς, αλλά και exclusive brands όπως τις Hermes, Salvatore Ferragamo, Cartier, Brooks Brothers, Kalogirou, Links London, Philipp Plein, Under Armour και Replay.