592
Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2014 και θεωρείται ό,τι πιο hot, μετά τον χωρισμό των Μπραντζελίνα, στο Χόλιγουντ | Reuters

Χωρίζουν ο Κλούνεϊ και η Αμάλ; Και φταίει γι αυτό η Τζούλια Ρόμπερτς;

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 22 Δεκεμβρίου 2016, 15:17
Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2014 και θεωρείται ό,τι πιο hot, μετά τον χωρισμό των Μπραντζελίνα, στο Χόλιγουντ
|Reuters

Χωρίζουν ο Κλούνεϊ και η Αμάλ; Και φταίει γι αυτό η Τζούλια Ρόμπερτς;

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 22 Δεκεμβρίου 2016, 15:17

Κάπως παράξενα προκύπτουν πάντα στο Χόλιγουντ οι φήμες. Από τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ, φυσικά, αλλά χωρίς πολλές λεπτομέρειες και στοιχεία. Τουλάχιστον στην αρχή. Και μετά γίνεται ο κατακλυσμός.

Κάπως έτσι στα τέλη της άνοιξης είχε βγει (κάτι σαν είδηση) ότι χωρίζουν οι Μπραντζελίνα, επειδή ο Μπραντ Πιτ συνήψε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Σύμμαχοι» (2016), Μαριόν Κοτιγιάρ. Στην αρχή φαινόταν σαν αστείο, σαν διαφημιστικό κόλπο, σαν κακοήθεια. Και μετά έκανε επίσημη ανακοίνωση η Αντζελίνα Τζολί και διέψευσε τις φήμες περί παράνομης σχέσης και «ύποπτης» πατρότητας του δεύτερου παιδιού της η Μαριόν Κοτιγιάρ. Σήμερα, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι Μπραντζελίνα χώρισαν και ο Μπραντ Πιτ πήρε με δυσκολία το δικαίωμα να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά τους («παίχτηκε» για λίγο αυτό, στο δικαστήριο). Βέβαια η Κοτιγιάρ έχει διαψεύσει ξεκάθαρα ότι έχει οποιαδήποτε σχέση.

Κάπως έτσι, λοιπόν το καλοκαίρι, άρχισαν να κυκλοφορούν υπόγειες φήμες περί κρίσης και στο ζεύγος Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ, αμέσως μετά την εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ των Καννών. Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα τα αγκάθια στη σχέση του ανδρόγυνου (παντρεύτηκαν το 2014) είναι, βασικά, δύο…

Πρώτο αγκάθι: ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν θέλει να αποκτήσουν παιδί, ενώ η Αμάλ Αλαμουντίν θέλει. Τον πρώτο καιρό του έγγαμου βίου καβγάδιζαν για το θέμα (όπως «αποκαλύπτουν» φίλοι του ζεύγους στα σκανδαλοθηρικά έντυπα). Μετά όμως, επειδή δεν έβγαινε άκρη, έπαψαν να συζητούν για παιδί.

cannes-film-festival-2016
Ο Τζοτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς είναι καλοί φίλοι και συνεργάτες εδώ και χρόνια. Σύμφωνα όμως με τις φήμες που κυκλοφορούν, ένα “παθιασμένο φιλί” τους εξόργισε την Αμάλ Αλαμουντίν. Η φωτογραφία είναι από το Φεστιβάλ των Καννών, τον περασμένο Μάιο

Δεύτερο αγκάθι: η Αμάλ Αλαμουντίν έχει εκνευριστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ επειδή εκείνος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως «δημοφιλής εργένης». Οτι ήταν ένας από τους πιο επιθυμητούς άνδρες στο Χόλιγουντ (και όχι μόνο) ο σύζυγός της, προτού παντρευτούν, φυσικά το γνώριζε. Οπως αναφέρουν όμως τα λαϊκά έντυπα, «η Αμάλ περίμενε ότι ο Τζορτζ θα τηρούσε την υπόσχεση που της έδωσε και θα άλλαζε – θα γινόταν πιστός και καλός σύζυγος». Δεν τήρησε όμως αυτή την υπόσχεση, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα. Και όχι μόνο δεν την τήρησε, αλλά φημολογείται πως διατηρεί πολλά, ερωτικού τύπου, πάρε δώσε με πλείστες σταρ του Χόλιγουντ.

Η Αμάλ αυτές τις φήμες τις είχε ακούσει ήδη πριν από το καλοκαίρι και ερευνούσε το θέμα, όπως γράφεται. Ξαφνικά λοιπόν, βρέθηκε προ της αποδείξεως: συνέλαβε τον Τζορτζ Κλούνεϊ να «φιλιέται παθιασμένα» με τη Τζούλια Ρόμπερτς. Το φιλί τοποθετείται χρονικά λίγο μετά το Φεστιβάλ των Καννών, όπου το ανδρόγυνο έκανε κοινή εμφάνιση με την αμερικανίδα ηθοποιό, για την ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν Κλούνεϊ και Ρόμπερτς με τίτλο «Το παιχνίδι του χρήματος» (2016). Πέρα από το ότι ήταν «παθιασμένο» το φιλί, δεν έγινε τίποτα άλλο γνωστό επ΄αυτού – ούτε πότε δόθηκε, ούτε πού, ούτε υπό ποιες συνθήκες.

Το φιλί όμως αυτό, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αμάλ Αλαμουντίν που πλέον βαρέθηκε στις ατασθαλίες του συζύγου της και είναι και δυσαρεστημένη επειδή δεν κάνουν παιδί…

Η ίδια φυσικά δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση για το θέμα. Δεν έχει κάνει δήλωση για κανένα θέμα που να αφορά τον γάμο της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ούτε και ο τελευταίος, εννοείται, δεν έχει κάνει καμία δήλωση, δεν έχει αφήσει κανέναν υπαινιγμό, ούτε και έχει δείξει δημοσίως συμπεριφορά «εργένη». Οσο για τη Τζούλια Ρόμπερτς, διάγει κανονικά τον δικό της οικογενειακό βίο και τηρεί σιγή ιχθύος. Ως είθισται εξάλλου, οι «άλλες» γυναίκες στα υποτιθέμενα ερωτικά τρίγωνα του Χόλιγουντ, κάνουν τις δηλώσεις τους μετά το επίσημο δελτίο Τύπου για την κατάθεση αίτησης διαζυγίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News