313
Το αμφίβιο όχημα της Aperol ξεπροβάλλει μέσα από την θάλασσα και το πάρτι ξεκινά. |

Καλοκαιρινά ραντεβού: Ultimate Orange Parties από το Aperol Spritz

Avatar Advertorial 9 Ιουλίου 2019, 16:00
Το αμφίβιο όχημα της Aperol ξεπροβάλλει μέσα από την θάλασσα και το πάρτι ξεκινά.
|

Καλοκαιρινά ραντεβού: Ultimate Orange Parties από το Aperol Spritz

Avatar Advertorial 9 Ιουλίου 2019, 16:00

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη περσινή τους πορεία, τα μοναδικά Ultimate Orange Parties που οργανώνει το Aperol Spritz επιστρέφουν για ακόμη μία χρονιά, πιο δυναμικά από ποτέ, προσφέροντας νέες, ακόμη πιο απολαυστικές στιγμές, γεμάτες μουσική και χορό!

Τα «πορτοκαλί πάρτι» ξεκινούν το Σάββατο 13 Ιουλίου στη Βάρκιζα, στο Holy Spirit, Varkiza Resort (Yabanaki Beach), ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη τέσσερα σε Βάρκιζα, Χαλκιδική, Μύκονο, Σκιάθο και Ηράκλειο Κρήτης.

Στα πέντε Ultimate Orange Parties by Aperol Spritz θα βρίσκονται φέτος η Άννα Πρέλεβιτς και ο Ίαν Στρατής, δίνοντας τον παλμό της διασκέδασης.

Τα μοναδικά αυτά πάρτι ξεκίνησαν πέρυσι και κατάφεραν να ενθουσιάσουν το κοινό, από την πρώτη κιόλας στιγμή, όταν το αμφίβιο όχημα του Aperol Spritz ξεπρόβαλε από τη θάλασσα, σημαίνοντας την έναρξη του πάρτι.

Το πορτοκαλί όχημα μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε bar και DJ deck, με τους παρευρισκόμενους να μη πιστεύουν στα μάτια τους! Φέτος, μάλιστα, το αμφίβιο ταξίδεψε μέχρι τα MAD Video Music Awards 2019 κλέβοντας την παράσταση.

Στα Ultimate Orange Parties του φετινού καλοκαιριού αναμένονται εκτός της μουσικής πολλά Aperol Spritz Games και δώρα.

Λίγα λόγια για το Aperol Spritz

Το Aperol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ με μόνο 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Η ιστορία του ξεκινάει το 1919 στην Πάντοβα με τη μυστική συνταγή του να παραμένει αναλλοίωτη από τότε μέχρι σήμερα.

Εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αρωματικών φυτών και βοτάνων σε αρμονική ισορροπία δίνουν στο Aperol το ξεχωριστό, πορτοκαλί του χρώμα και τη γλυκόπικρη γεύση του.

Το Aperol Spritz είναι το δημοφιλέστερο ποτό στην Ιταλία και όχημα της τεράστιας επιτυχίας του Aperol. Πρόκειται για ένα δροσιστικό, μοντέρνο και γευστικό ποτό με Aperol, Cinzano Dry Edition και Schweppes Soda.

Στην Ελλάδα το Aperol είναι μέλος της οικογένειας της COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ.

info

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πάρτι:

Αθήνα, 13 Ιουλίου @Holy Spirit, Varkiza Resort

Χαλκιδική, 21 Ιουλίου @Γλαρόκαβος

Μύκονος, 27 Ιουλίου @Kuzina Ornos Beach

Σκιάθος, 31 Ιουλίου @Παραλία Αγία Ελένη

Ηράκλειο Κρήτης, 4 Αυγούστου @News Cafe Beach (Karteros beach)