246
|

Η παραγγελία σου «on the road»

Avatar Advertorial 8 Οκτωβρίου 2020, 16:26

Η παραγγελία σου «on the road»

Avatar Advertorial 8 Οκτωβρίου 2020, 16:26

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις που σέβονται τον καταναλωτή ξεχωρίζουν από την καινοτομία που απαντάει στις ανάγκες του.

Έτσι, τα everest κλέβουν και πάλι την παράσταση και τις καρδιές µας, µε μια νέα υπηρεσία που είναι «πρωτάκουστη», αλλά γεγονός!

Τη νέα υπηρεσία “everest on the road” !

 

Το µόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παραγγείλεις online και μόλις φτάσεις έξω από το κατάστημα που έχεις διαλέξει, να πατήσεις το κουμπί «ΕΦΤΑΣΑ». Σε 3 λεπτά ένας υπάλληλος everest  σου παραδίδει την παραγγελία σου στο παράθυρο του αυτοκινήτου σου!

Και για να το δοκιμάσεις, ο πρώτος καφές σου «on the road» είναι κερασµένος!

Ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη από το hot spot του καφέ και του sandwich!

Η καινοτόµα υπηρεσία “everest on the road”* παρέχεται µέσω του πρόσφατα ανασχεδιασµένου site για online παραγγελία www.everest.gr και του app των everest, ενώ προστίθεται σε µια σειρά προσωποποιηµένων υπηρεσιών που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η αλυσίδα, όπως το delivery χωρίς επαφή και η γρήγορη παραλαβή από το κατάστηµα (skip the line). Αποτελεί, δε, άλλη µια καινοτοµία των everest που αναβαθµίζει την καταναλωτική εµπειρία, σε συνέχεια του λανσαρίσµατος του ιδιαίτερα επιτυχηµένου «Bite Club», του πρώτου πλήρως ψηφιοποιηµένου και απόλυτα προσωποποιηµένου προγράµµατος πιστότητας και επιβράβευσης πελατών στην αγορά καφέ & snacking, το οποίο σε λιγότερο από 1 χρόνο λειτουργίας µετρά ήδη περισσότερα από 65.000 µέλη.

*Η υπηρεσία είναι διαθέσιµη σε συγκεκριµένα καταστήµατα ενώ προσφέρεται µόνο για παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί ηλεκτρονικά µέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας