217
Ο πρώην άσσος της Αρσεναλ και δεινός σκόρερ Τιερί Ανρί με τα τρόπαια του EURO και του Champions League στο Γουέμπλεϊ |

Η Heineken συνεχίζει να παίζει μπάλα με το Champions League (και το EURO 2020)

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2019, 14:20
Ο πρώην άσσος της Αρσεναλ και δεινός σκόρερ Τιερί Ανρί με τα τρόπαια του EURO και του Champions League στο Γουέμπλεϊ
|

Η Heineken συνεχίζει να παίζει μπάλα με το Champions League (και το EURO 2020)

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2019, 14:20

H Heineken ανακοίνωσε ότι θα είναι η επίσημη μπίρα – χορηγός του UEFA EURO 2020, ενώ σε μια ξεχωριστή συμφωνία επέκτεινε τη συνεργασία της με το UEFA Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια, από το 2021 έως το 2024.

Η σχέση της εταιρείας με το UEFA Champions League συνεχίζει δυναμικά, αφού μετράει ήδη 25 χρόνια. Έτσι η νέα συμφωνία με το UEFA EURO 2020 σηματοδοτεί την παρουσία της Heineken ως συνεργάτη, στις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, τόσο σε διασυλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η νέα συμφωνία με το UEFA EURO 2020 περιλαμβάνει αποκλειστικά δικαιώματα διάθεσης μπίρας, προβολή σε οθόνες LED σε αγωνιστικού χώρους, ψηφιακά δικαιώματα, παρουσιάσεις του «Man of the Match», κα. Η εταιρεία θα ενεργοποιήσει παράλληλα παγκόσμιες τηλεοπτικές και ψηφιακές καμπάνιες, χρησιμοποιώντας τον διεθνή ποδοσφαιριστή και πρεσβευτή της, αλλά και νικητή τόσο του UEFA Champions League όσο και του UEFA EURO, Τιερί Ανρί.

Το EURO 2020 πραγματοποιείται την επόμενη χρονιά, από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου. Για πρώτη φορά το πρωτάθλημα διοργανώνεται ταυτόχρονα σε 12 Ευρωπαϊκές πόλεις: Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκόβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της Heineken και των διασυλλογικών οργανώσεων της UEFA για τα επόμενα τρία χρόνια θα περιλαμβάνει χορηγικά δικαιώματα για το UEFA Super Cup από το 2021 μέχρι το 2024.