340
|

Η Coca-Cola «ζωντανεύει» τα φετινά Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας

Avatar Advertorial 16 Δεκεμβρίου 2019, 15:30

Η Coca-Cola «ζωντανεύει» τα φετινά Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας

Avatar Advertorial 16 Δεκεμβρίου 2019, 15:30

Στο άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό έχει συμβάλει καταλυτικά και η Coca-Cola, η οποία, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την Πόλη σου», στολίζει και φωτίζει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, την Πλατεία Συντάγματος, την Οδό Πανεπιστημίου και τη Στοά Σπύρου Μήλιου, δημιουργώντας μια φωτεινή και γιορτινή εμπειρία για όλους.

Η Πλατεία Συντάγματος και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Ένα 17μετρο δέντρο γεμάτο φωτάκια συνολικού μήκους 2,5 χιλιομέτρων και αστέρια σε κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις, άγγελοι και μπάλες σε μεγάλα δέντρα της Πλατείας Συντάγματος, αλλά και ειδικοί μηχανισμοί φωτός και ελάφια που δίνουν κίνηση και ένταση συνθέτουν το σκηνικό στην Πλατεία Συντάγματος, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2019 και υποδεχθούμε το 2020.

Και, φυσικά, στην Πλατεία Συντάγματος βρίσκεται και το περίπτερο της Coca-Cola το οποίο ο κόσμος μπορεί να επισκεφτεί, να γράψει ευχετήριες κάρτες και να τυλίξει τα δώρα που έχει αγοράσει η εταιρεία και θα μοιράσει σε μέλη κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Να γίνουμε όλοι δηλαδή μικροί Αη Βασίληδες και να προσφέρουμε χαρά, αγάπη, ελπίδα και έμπνευση. Κάθε δώρο που, όλοι μαζί, τυλίξαμε στην Πλατεία Συντάγματος θα το προσφέρουμε στο γεύμα που παραδοσιακά διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και το ΚΥΑΔΑ για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και φέτος στηρίζει η Coca-Cola, δημιουργώντας ακόμη μια φωτεινή και γιορτινή εμπειρία για όλους.

Το περίπτερο της Coca-Cola στο Σύνταγμα

Χριστουγεννιάτικη είναι και η όψη της Οδού Πανεπιστημίου, πάντα με σεβασμό απέναντι στην ιστορία, την αρχιτεκτονική και την όψη των κτηρίων. Με έμπνευση από την περίοδο του Αθηναϊκού Μοντερνισμού (Art Deco), ο φετινός διάκοσμος αντλεί στοιχεία και μοτίβα που αποτυπώνονται σε πολλά σημαντικά κτήρια της Πανεπιστημίου, όπως για παράδειγμα ο κινηματογράφος Rex.

Η Coca-Cola φωτίζει και στολίζει έναν από τους πιο πλατιούς δρόμους της Αθήνας, με 27 γιρλάντες φωτισμού, μετατρέποντάς τον σε ένα φωτεινό «ποτάμι».

Η Οδός Πανεπιστημίου

Η Coca-Cola στολίζει και φωτίζει και τη Στοά Σπύρου Μήλιου. Εκεί λειτουργεί το Coca-Cola Pop-Up Store απ’ όπου μπορείτε να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας.