327
|

Κορυφαίοι επιστήμονες παγκοσμίου κύρους στο 4ο Forum Υγείας

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2018, 17:37

Κορυφαίοι επιστήμονες παγκοσμίου κύρους στο 4ο Forum Υγείας

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2018, 17:37

Είναι ένα φόρουμ που τα έχει όλα: μετάδοση γνώσης και πληροφορίας από 200 και πλέον διακεκριμένους ομιλητές, κορυφαίους επιστήμονες και καθηγητές ιατρικής, με διάδραση ανάμεσα στους διαπρεπείς ομιλητές και στους επισκέπτες, αλλά και δωρεάν προληπτικούς ελέγχους για το κοινό.

Το κορυφαίο Forum καταξιώνεται με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων καθηγητών Ιατρικής, όπως του καθηγητή Stefanos Kales, της Ιατρικής Σχολής τού Χάρβαρντ- και του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ιωάννη Παλήκαρη. Επίσης, έλληνες επιστήμονες, με διεθνείς διακρίσεις και έργο παγκόσμιας φήμης, θα τιμήσουν με τις διαλέξεις τους τις εργασίες του 4ου Forum Υγείας που θα διεξαχθεί 24 και 25 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, με ελεύθερη είσοδο.

Από τις πλέον υγιείς δίαιτες η μεσογειακή διατροφή – ιδίως η ελληνική

Ο καθηγητής Stefanos Kales, της Ιατρικής Σχολής και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, εδώ και χρόνια ερευνά και διδάσκει την αξία της μεσογειακής και παραδοσιακής ελληνικής διατροφής, στα γνωστότερα πανεπιστήμια και συνέδρια του κόσμου. «Η παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή είναι το πιο καλά τεκμηριωμένο πρότυπο διατροφής στον κόσμο για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας». Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θα ακούσουν όσοι θα παρακολουθήσουν την ομιλία του την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, 12.40μ.μ.-13.20μ.μ.

Ο Τουρισμός Υγείας χρειάζεται μακροχρόνια στρατηγική για να ανθίσει

Από τους εφευρέτες τής μεθόδου LASIk για τη διόρθωση της μυωπίας μέσω λέιζερ, ο καθηγητής Οφθαλμολογίας Ιωάννης Παλήκαρης, με εξειδίκευση και στον Τουρισμό Υγείας και με τεράστια διεθνή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, πρόκειται να «φωτίσει» τις συνθήκες που οδηγούν στην «υπολειτουργία» τού Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας. Ο ίδιος θα τονίσει ότι χρειάζεται μακροχρόνια στρατηγική, θεσμικές παρεμβάσεις και σχεδιασμός για να επωφεληθούμε από τον κλάδο που αποφέρει δισεκατομμύρια, διεθνώς. Στην ομιλία του -το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στις 12.30 μ.μ.- θα αναλύσει όλες εκείνες τις παραμέτρους που -με επίκεντρο την Οφθαλμολογία, τις εξωσωματικές, την πλαστική χειρουργική, τα κέντρα αποκατάστασης, τα ιαματικά λουτρά, την οδοντιατρική, κ.ά.- μπορεί μετατρέψουν την Ελλάδα, από ουραγό, σε διεθνή πρωταγωνίστρια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Forum στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dyoforum.gr ή στο τηλέφωνο 211 100178.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News