409
Ο κλάδος Ho.Re.Ca που επλήγη τόσο σκληρά από την πανδημία, χρειάζεται τη στήριξη όλων για να σταθεί γρήγορα στα πόδια του | Future Loading

Future Loading: Εργαλεία για ταχύτερη ανάκαμψη σε 200 επιχειρήσεις καφεστίασης

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2021, 15:57
Ο κλάδος Ho.Re.Ca που επλήγη τόσο σκληρά από την πανδημία, χρειάζεται τη στήριξη όλων για να σταθεί γρήγορα στα πόδια του
|Future Loading

Future Loading: Εργαλεία για ταχύτερη ανάκαμψη σε 200 επιχειρήσεις καφεστίασης

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2021, 15:57

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου του προγράμματος «Future Loading» στο πλαίσιο του οποίου περισσότερες από 100 επιχειρήσεις του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας από όλη την Ελλάδα επωφελήθηκαν από τα 16 δωρεάν εργαλεία της πλατφόρμας, η Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ιδρυμα Μποδοσάκη επανέρχονται για την στήριξη του κλάδου Ho.Re.Ca με τον δεύτερο κύκλο, με στόχο να συμβάλλουν περαιτέρω στην ασφαλή επαναλειτουργία και βιωσιμότητα του συγκεκριμένου κλάδου, μέσα από δωρεάν εξοπλισμό και χρήσιμα εργαλεία.

Με αφορμή, μάλιστα, την μαζική συμμετοχή των εταιριών κατά τον πρώτο κύκλο, αυτή τη φορά το πρόγραμμα αφορά διπλάσιες επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα παρέχει:

  • δωρεάν διάθεση συσκευών καθαρισμού αέρα, που ανανεώνουν συνεχώς τον αέρα ενός χώρου με φρέσκο, απολυμασμένο από την συσκευή, σε πάνω από 200 επιχειρήσεις καφεστίασης και φιλοξενίας που διαθέτουν εσωτερικούς χώρους έως 140 τ.μ.
  • δωρεάν εργαλεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία προκειμένου να υιοθετήσουν στην πράξη βέλτιστες πρακτικές, μέσα από online workshops και σεμινάρια για τη διαχείριση απορριμμάτων, τον ολοκληρωμένο Zero Waste Future οδηγό, καθώς και κάδους ανακύκλωσης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα wwww.bodossaki.gr/futureloading και να υποβάλουν την αίτησή τους με εύκολο και γρήγορο τρόπο, σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

  • να ανήκουν στον κλάδο καφεστίασης και φιλοξενίας
  • να λειτουργούν τουλάχιστον 1 έτος
  • να διαθέτουν εσωτερικό χώρο για την εξυπηρέτηση πελατών που ανέρχεται σε έως 140 τ.μ.
Εργαλεία για ταχύτερη ανάκαμψη

Θέτοντας τη συνεργασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο, η κοινωνική πλατφόρμα «Future Loading» σχεδιάστηκε από την Coca-Cola στην Ελλάδα με στρατηγικό συνεργάτη το Ιδρυμα Μποδοσάκη για την στήριξη των επιχειρήσεων καφεστίασης στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας. Οραμα του προγράμματος παραμένει η αντιμετώπιση των κύριων αναγκών του σήμερα και η ταχύτερη ανάκαμψη και υπεύθυνη ανάπτυξη του κλάδου Ho.Re.Ca την επόμενη ημέρα, μέσα από χρήσιμα εργαλεία που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στη νέα κανονικότητα.

Το «Future Loading» τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Τουρισμού και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Στον 1ο κύκλο του προγράμματος, περισσότερες από 100 επιχειρήσεις του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και επωφελήθηκαν από τα 16 δωρεάν εργαλεία της πλατφόρμας, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες και οργανισμούς: εταιρεία πιστοποίησης TÜV Austria, ΜΚΟ Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Coca-Cola Τρία Έψιλον με το πρόγραμμα #Youth Empowered: The HoReCa Edition, efood, Found.ation, Avocado, Pobuca, Google, Notice Content and Services (HO.RE.CA OPEN, FnB Daily), Αθηνόραμα, Hotelbrain Group, Κοινωφελές Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδης και ΕΦΕΤ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News