348
|

Επίλεξε την Ενέργεια που σου ταιριάζει

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2020, 13:04

Επίλεξε την Ενέργεια που σου ταιριάζει

Protagon Team Protagon Team 14 Οκτωβρίου 2020, 13:04

Θα επέλεγες ένα ζευγάρι παπούτσια, που είναι λίγο πιο στενά από το νούμερό σου; Θα φορούσες  ένα παντελόνι που δεν σου “πάει”, επειδή το φορούν και άλλοι; Θα σου άρεσε να πρέπει να οδηγείς κάθε μέρα σε μονόδρομο, χωρίς να μπορείς να στρίψεις, χωρίς τη δυνατότητα να σταματήσεις και να κατέβεις;

Ευτυχώς, μπορούμε να έχουμε αυτό που μας ταιριάζει. Μπορούμε να είμαστε ευέλικτοι, διαφορετικοί, ιδιαίτεροι, ξεχωριστοί. Μπορούμε να επιλέγουμε κάθε στιγμή ανάλογα με τι μας αρέσει και, βεβαίως, ανάλογα με το τι μπορούμε ή θέλουμε να πληρώνουμε. Αυτή τη δυνατότητα την έχεις πια και στο ηλεκτρικό ρεύμα και στο φυσικό αέριο, χάρη στη Volton. Την ελληνική εταιρεία ενέργειας, που σέβεται τις ανάγκες σου, προσφέρει προγράμματα που ταιριάζουν σε κάθε τύπο οικιακού καταναλωτή και σου δίνει την ευελιξία να επιλέξεις.

Θέλεις να έχεις 30% έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό για τους επόμενους 24 μήνες; Επιλέγεις το πρόγραμμα Volton Unique Flexi, που παρέχει σταθερά χαμηλότερη τιμή από τη νυχτερινή χρέωση.

Προτιμάς να διατηρήσεις σταθερή χρέωστη στον λογαριασμό σου για 24 μήνες; Τότε επιλέγεις το πρόγραμμα Volton Unique Flat, που είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει όλο το 24ωρο / 365 ημέρες το χρόνο σταθερή τιμή, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε αναπροσαρμογή χρέωσης! Και επίσης, προσφέρει δώρο τα πάγια 2 μήνων για τους πελάτες που παραμένουν 12 συνεχόμενους μήνες στο πρόγραμμα.

Και αυτά, χωρίς ετήσια συνδρομή, ενεργοποίησης προγράμματος και χωρίς καταβολή εγγύησης, με πληρωμή μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής!

Αν όμως θέλεις να διατηρήσεις την ελευθερία σου με αληθινά χαμηλές χρεώσεις και σταθερή τιμή, το Volton Unique Free έχει σχεδιαστεί ειδικά για σένα! Χωρίς χρονική δέσμευση συμβολαίου, χωρίς ρήτρα αποχώρησης!

Ό,τι και αν επιλέξεις, έχει 30% έκπτωση συνέπειας στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια, συνδυάζοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με το πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL, ενώ παίρνεις ως δώρο το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Volton Health Care» αξίας 100€ για 12 μήνες!

Βρες εδώ τι τύπος Volton είσαι. Γιατί είναι πιο έξυπνο να έχεις ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει!