332
|

Διφασικό αντηλιακό splash με υαλουρονικό οξύ

Avatar Advertorial 29 Ιουνίου 2020, 14:42

Διφασικό αντηλιακό splash με υαλουρονικό οξύ

Avatar Advertorial 29 Ιουνίου 2020, 14:42

80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία, 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, 15 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης, 11.00 – 14.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα, 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία – κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή ενώ κάνουμε βόλτες στην πόλη. Το μήνυμα είναι #StopSunAgeing και το μέσο είναι τα αντηλιακά KORRES.

Η αποτελεσματική προστασία του δέρματος από τον ήλιο και τη φωτογήρανση είναι δράσεις παράλληλες όλων των αντηλιακών KORRES. Η καινοτομία, η ασφάλεια και το υψηλότερο δυνατό ποσοστό φυσικού περιεχομένου αποτελούν, παράλληλα, το σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη κάθε νέου προϊόντος της μάρκας και φέτος θα πρωταγωνιστήσει το πρωτοποριακό Διφασικό Αντηλιακό Splash. Σε δύο εκδοχές –Αγγούρι & Υαλουρονικό και Ginseng & Υαλουρονικό– με τεχνολογία wettech, συνδυάζει υψηλή προστασία από τον ήλιο ενισχυμένη ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και ένα μοναδικό cooling effect.

Το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και ένα ισχυρό mix φυτικών εκχυλισμάτων, ελαίων και βιταμινών, ανάμεσα στα οποία τα εκχυλίσματα ginseng και βιολογικού αγγουριού, επαναφέρουν την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί η θάλασσα, η ζέστη και ο ήλιος. Tο δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και προστατευμένο από τη φωτογήρανση, η υφή του βελτιώνεται, ενώ η αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης είναι άμεση και έντονη, «ξεπερνώντας» τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Η τεχνολογία wet-tech εγγυάται, παράλληλα, τη μέγιστη απόδοση των αντηλιακών φίλτρων ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα.

Τα νέα playful αντηλιακά splashes για πρόσωπο και σώμα με ένα εξαιρετικά δροσιστικό, fresh άρωμα, σε διάφανο-κίτρινο και πράσινο-κίτρινο colour code, έχουν αναπτυχθεί με τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή αντηλιακά φίλτρα και δεν περιέχουν σιλικόνες.

Tip! To νέο Cucumber Summer Splash, μία δροσερή κολώνια με φρέσκες νότες από αγγούρι, γιασεμί, βιολέτα και λεμόνι, θα διατηρήσει την αίσθηση τόνωσης και αναζωογόνησης και μετά την παραλία.