454
Σωτηρακόπουλος, Παρέδες, Κατσαρίνη στους Διαλόγους Ελευθερίας |

«Διάλογοι Ελευθερίας» στην Αθήνα από το Ιδρυμα Φρίντριχ Nάουμαν

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2020, 17:46
Σωτηρακόπουλος, Παρέδες, Κατσαρίνη στους Διαλόγους Ελευθερίας
|

«Διάλογοι Ελευθερίας» στην Αθήνα από το Ιδρυμα Φρίντριχ Nάουμαν

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2020, 17:46

Το Ιδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία (FNF) κόβει την πίτα του και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο σε μια ανοιχτή εκδήλωση τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, στις 7.30 μμ, στο Six D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, κοντά στο μετρό).

Οι «Διάλογοι Ελευθερίας» (Freedom Talks), όπως αποκαλείται η εκδήλωση, είναι ένας θεσμός που έχει σκοπό να παρουσιάσει στο φιλελεύθερο ακροατήριο σημαντικές προσωπικότητες της επικαιρότητας, που θα σχολιάσουν τις εξελίξεις από τη δική τους οπτική. Επίσης, αποτελεί ένα αντάμωμα για τους φίλους του φιλελευθερισμού στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν το FNF θα φιλοξενήσει τρεις καλεσμένους που έχουν πολλά να πουν. Ο προϊστάμενος του ελληνικού γραφείου, δρ. Αθανάσιος Γραμμένος συνομιλεί διαδοχικά μαζί τους εφ’ όλης της ύλης, on-stage

Πρώτος θα μιλήσει ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Ο κ. Σωτηρακόπουλος θα σχολιάσει τα success stories του ελληνικού αθλητισμού και πώς αυτά μπορούν να γίνουν παράδειγμα για τους άλλους τομείς της εθνικής μας πορείας.

Ο επόμενος καλεσμένος θα είναι ο Eduardo Paredes, πρεσβευτής της Βενεζουέλας στην Ελλάδα. Μπορεί στο άκουσμα της Βενεζουέλας η σκέψη πολλών να πηγαίνει στο καθεστώς Μαδούρο, ωστόσο ο κ. Παρέδες είναι ο άνθρωπος που έχει επιλέξει ο εκλεγμένος Πρόεδρος Χουάν Γκουαϊδό να εκπροσωπήσει την χώρα του στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν νέο, φιλελεύθερο και χαρισματικό διπλωμάτη ο οποίος θα διαφωτίσει το κοινό για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα.

Στη συνέχεια, ο λόγος θα πάει στην κωμωδία. Η τρίτη καλεσμένη είναι η Χρύσα Κατσαρίνη, μια από τις πιο ταλαντούχες stand-up κωμικούς της Ελλάδας που σχολιάζει τα πάντα με καυστικό χιούμορ και τολμηρή έκφραση. Το κανάλι της στο YouTube συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Θα μας μιλήσει για τα όρια της κωμωδίας, τα ευτράπελα στις σχέσεις των ανθρώπων όπως τα καταγράφει στα κείμενά της και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελευθερία του λόγου από διάφορους ακραίους που ζουν ανάμεσά μας.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με την κοπή της πίτας, δεξίωση με παραδοσιακά εδέσματα και μουσικό πρόγραμμα-έκπληξη από την Αλκμήνη Χατζηγιάννη. Η Αλκμήνη θα τραγουδήσει όσα νέα και παλιά τραγούδια έχουμε αγαπήσει.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το φιλελεύθερο event της χρονιάς καλό είναι να δηλώσουν συμμετοχή εδώ, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες: [email protected] και 2130 333667.

Το Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία

Το  Ιδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία είναι το μεγαλύτερο φιλελεύθερο ίδρυμα στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Στην Ελλάδα είναι ενεργό από το 2012, με ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσης που εστιάζει –ανάμεσα σε άλλα- στα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα και την κοινωνική οικονομία της αγοράς.