617
Οι εκδηλώσεις του Public γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα | Public

Εκδηλώσεις του Public, Φεβρουάριος 2019

Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 15:43
Οι εκδηλώσεις του Public γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα
|Public

Εκδηλώσεις του Public, Φεβρουάριος 2019

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 15:43

Το Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο, προσκαλεί το κοινό σε μοναδικές συζητήσεις, βιωματικά σεμινάρια και παρουσιάσεις με αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς. Αν λοιπόν ανυπομονείτε για μοναδικές εκδηλώσεις, θέλετε να γνωρίσετε από κοντά αγαπημένους συγγραφείς, να πάρετε μέρος σε συζητήσεις για γονείς με την παρουσία ειδικών συμβούλων και ψυχολόγων, τότε το Public είναι ο απόλυτος προορισμός για εσάς και αυτό το μήνα!

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Public Συντάγματος

  • Η Επανάσταση Αρχίζει από Μέσα Μας 

Βιωματικό σεμινάριο με την Σοφία Κουτσιανά-Kellogg – πιστοποιημένη transformative coach (Εκδόσεις Διόπτρα)

Ημερομηνία και ώρα έναρξης: 21/02, 19.00

Είσοδος: Ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Με αφορμή το best seller βιβλίο «The Inside-Out Revolution – Η Επανάσταση Αρχίζει από Μέσα Μας» του παγκοσμίου φήμης coach Michael Neill, του οποίου την ελληνική έκδοση έχει προλογίσει κι επιμεληθεί τη μετάφραση, η Σοφία Κουτσιανά, μέσα από ένα δίωρο βιωματικό σεμινάριο, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στο Public Συντάγματος, θα εισάγει τους συμμετέχοντες στη νέα επαναστατική μέθοδο coaching βασισμένη στις 3 Αρχές. Στο δίωρο σεμινάριο η Σοφία θα μιλήσει για το πως μπορούμε:

  • να μειώσουμε το στρες στην καθημερινότητα μας
  • να αποκτήσουμε δυναμική ενέργεια
  • να βελτιώσουμε θεαματικά τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και
  • να ενισχύσουμε την παραγωγικότητα μας

Η Σοφία Κουτσιανά-Kellogg είναι πιστοποιημένη transformative coach, συγγραφέας και ομιλήτρια. Είναι Professional Certified Coach (PCC) πιστοποιημένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching (ICF) και συνεργάζεται, για περισσότερο από μία δεκαετία, με άτομα και επιχειρήσεις. Έχει εκτεταμένη εκπαίδευση σε μια ποικιλία μεθόδων coaching και έχει σπουδάσει δίπλα σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς coaches και δασκάλους αυτοβελτίωσης στον κόσμο, όπως οι Tony Robbins, Byron Katie, Martha Beck, Michael Neill, Wayne Dyer, Marianne Williamson, George και Linda Pransky. Έχοντας θητεύσει στο πλευρό του Michael Neill κι εξειδικευτεί στη μέθοδό του πάνω στις 3 Αρχές, είναι η πρώτη που την εισηγείται στην Ελλάδα και την παρουσιάζει μέσα από το site της www.isofia.com. Η δουλειά της έχει βοηθήσει ανθρώπους σε διάφορους τομείς, όπως θέματα υγείας, διαπροσωπικών σχέσεων και ηγεσίας. Για οκτώ χρόνια διετέλεσε VP of Corporate Affairs and Brand Communication στην Apivita, μία θέση που της πρόσφερε βαθιά κατανόηση της φύσης των διαφορετικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τα άτομα στον εργασιακό χώρο.

  •  Bullying στο σχολείο: Διάγνωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση / Γονείς στα θρανία

Ημερομηνία και ώρα έναρξης: 22/02 και ώρα 18.00

Είσοδος: Ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης

Η 6η Μαρτίου έχει οριστεί παγκόσμια ημέρα κατά του Bullying

Το Public και το Infokids.gr, εν όψει της παγκόσμιας ημέρας κατά του Bullying στις 6 Μαρτίου, σας προσκαλεί σε μία ομιλία με θέμα «Bullying στο σχολείο: Διάγνωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση», την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 18:00. Η εκπαιδευτική ψυχολόγος και πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, Δρ. Αντωνία Τόρρενς, θα μιλήσει στους γονείς για το πρόγραμμα Live without Bullying και θα δώσει πολύτιμες συμβουλές προκειμένου αφενός να προστατεύονται τα παιδιά από τη σωματική και λεκτική βία, αλλά και να βοηθηθούν τα παιδιά που ασκούν bullying σε άλλα.

  • «Στο όνομα της αξιοπρέπειας», συζήτηση 

Ημερομηνία και ώρα έναρξης: 27/2 και ώρα 21.00, στο Public Café Συντάγματος

Είσοδος:  Ελεύθερη

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Public σας προσκαλούν στην προσκαλούν σε μία συζήτηση με αφορμή το νέο βιβλίο των Νίκου Μαραντζίδη και Γιώργου Σιάκα «Στο όνομα της αξιοπρέπειας». Οι δημοσιογράφοι: Παντελής Καψής, Νόνη Καραγιάννη (Γενική Διευθύντρια του Αθήνα 9.84), Τάσος Παππάς, Γιάννης Πρετεντέρης συζητούν και απαντούν στις ερωτήσεις των συγγραφέων του βιβλίου: Νίκου Μαραντζίδη – Καθηγητή στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ, Επισκέπτη Καθηγητή στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Καρόλου (Πράγα), και στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Κεράλα (Ινδία), και Γιώγου Σιάκα – Διευθυντή ερευνών της Μονάδας Ερευνών του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας