348
Στην πασχαλινή αγορά θα βρείτε δώρα, παιχνίδια, βιβλία και cd αλλά και αντικείμενα από προσωπικές συλλογές | Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Ανοιξιάτικη εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 18:27
Στην πασχαλινή αγορά θα βρείτε δώρα, παιχνίδια, βιβλία και cd αλλά και αντικείμενα από προσωπικές συλλογές | Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Ανοιξιάτικη εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 18:27

Στις 17 και 18 Απριλίου 2019 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, στο Φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2, Αθήνα) διοργανώνεται η διήμερη ανοιξιάτικη αγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. Θα βρείτε πασχαλινά δώρα, ρούχα και αξεσουάρ (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), παιχνίδια, χειροτεχνίες, βιβλία και cd, είδη σπιτιού και συσκευασμένα τρόφιμα, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία: συλλεκτικά είδη από προσωπικές συλλογές όπως γκραβούρες, πορσελάνες, κεντήματα, ασημικά.

Επίσης θα λειτουργεί κυλικείο με σπιτικές γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Κατά την διάρκεια της Πασχαλινής Εορταγοράς θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα με την συμμετοχή της Χορωδίας «Πόρτα Ανοιχτή».

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-9637124 και 210-9622290 και στο Facebook: Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Σύντομο ιστορικό

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 με σκοπό την ανάπτυξη της πρόνοιας για ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη πάνω από 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγκεφαλικής παράλυσης, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή αποβλέπει στην άρση των φραγμών που δημιουργούν η άγνοια και η προκατάληψη, στη στήριξη γονέων και οικογενειών, στην μετεκπαίδευση στελεχών, στην ενημέρωση της κοινής γνώμης και στην ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας, ιδιαίτερα στον τομέα της πρόληψης.

  • Πιστεύουμε στην μοναδική αξία και τις απέραντες δυνατότητες κάθε ανθρώπου με αναπηρία
  • Επιμένουμε να ανοίγουμε καινούργιους δρόμους, να καταργούμε εμπόδια και να γεφυρώνουμε διαφορές
  • Πιστεύουμε ότι η παιδεία, ο πολιτισμός και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στη ζωή κάθε ανθρώπου
  • Επιμένουμε στην προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και μάθαμε να μη δειλιάζουμε όσο υπάρχει ένα παιδί που αποζητά την βοήθεια μας
  • Προσβλέπουμε πάντα σε ένα θαυμαστό, καινούργιο κόσμο που θα τον μοιραστούμε όλοι

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει τιμηθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών «δια το πολλαχώς κοινωφελές έργον της» και έχει λάβει πολλές ακόμα ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις. Είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS) και μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Διεύθυνση: Μ. Γερουλάνου 117, 164 52, Αργυρούπολη

Τηλ.: 210-9622290 / e-mail: [email protected] / www.eps-ath.gr