317
Τα λιλιπούτεια μονοθέσια μπορούν να αναπτύξουν έως 88 χλμ./ώρα και σε ξεναγούν στην αριστοκρατική πρωτεύουσα της Αυστρίας μέσα σε ένα δίωρο | youtube.com

Δείτε τη Βιέννη μέσα από Hot Rods!

Πέτρος Πιτσίνης Πέτρος Πιτσίνης 31 Ιουλίου 2016, 08:34
Τα λιλιπούτεια μονοθέσια μπορούν να αναπτύξουν έως 88 χλμ./ώρα και σε ξεναγούν στην αριστοκρατική πρωτεύουσα της Αυστρίας μέσα σε ένα δίωρο
|youtube.com

Δείτε τη Βιέννη μέσα από Hot Rods!

Πέτρος Πιτσίνης Πέτρος Πιτσίνης 31 Ιουλίου 2016, 08:34

Η Βιέννη έχει τη φήμη της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Η αυστριακή πρωτεύουσα, με την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια σε έναν πόλο έλξης για νέους από όλον τον κόσμο και σε ένα πολυπολιτισμικό σταυροδρόμι, του οποίου η καρδιά χτυπά όλο το εικοσιτετράωρο.

Εννοείται ότι η ξενάγηση στην πόλη αποτελεί για κάθε τουρίστα must, είτε γίνεται με τα γνωστά ανοιχτά λεωφορεία είτε με ποδήλατα είτε με κάποιο άλλο μέσον μετακίνησης.

Μία ομάδα νεαρών επιχειρηματιών πιστεύει ωστόσο ακράδαντα ότι ανακάλυψε τον ιδανικό τρόπο για να πιάσουν οι νεότεροι τουρίστες τον παλμό της Βιέννης, να θαυμάσουν τα σημαντικότερα αξιοθέατα σε γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν οδηγώντας μικρά Hot Rods.

wien2
Τα λιλιπούτεια μονοθέσια μπορούν να αναπτύξουν έως 88 χλμ./ώρα χάρη στα μοτοράκια των 14 ίππων τους και σε ξεναγούν στην αριστοκρατική πρωτεύουσα της Αυστρίας μέσα σε ένα δίωρο.

wien5
Η διαδρομή περιλαμβάνει γνωστά και άγνωστα αξιοθέατα της Βιέννης και οι συμμετέχοντες ενημερώνονται από τον ξεναγό με σύστημα ενδοεπικοινωνίας, ενώ είναι υποχρεωμένοι να φορούν κράνος.

wien3
Ο τεράστιος μύλος του Πράτερ, το εντυπωσιακό Κοινοβούλιο της Αυστρίας, τα ανάκτορα του Σενμπρούν, η φημισμένη Οπερα, το κανάλι του –όχι πάντα γαλάζιου- Δούναβη, το πάρκο της πόλης, το διάσημο θέατρο Μπουργκτεάτερ αποκτούν άλλες διαστάσεις, όταν τα βλέπεις μέσα από ένα Hot Rod… τσέπης.

https://www.youtube.com/watch?v=lpu6Jwdp1Vs

Η δίωρη εμπειρία κοστίζει 89 ευρώ, όταν γίνεται υπό το φως της ημέρας, και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ξεναγός, το σύστημα ενδοεπικοινωνίας και το κράνος, ενώ οι ατμοσφαιρικότερες νυχτερινές διαδρομές κοστολογούνται 109 ευρώ.

wien5
Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται επιτόπου και μοναδική προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει οι ενδιαφερόμενοι τα 18 και να κατέχουν δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Εννοείται ότι, πριν ξεκινήσει η ξενάγηση, πραγματοποιείται μία σύντομη ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας της Αυστρίας και με τα σημεία της Βιέννης, τα οποία θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News