236
Ο Τζορτζ και η Αμάλ πάνω στην αγαπημένη του Harley στη φωτογραφία που έβαλε ο ίδιος σε ηλεκτρονική αγγελία πώλησης | Ebay

Αμάλ προς Κλούνεϊ: «Αγάπη μου, τέρμα οι μηχανές για εσένα»

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2018, 11:32
Ο Τζορτζ και η Αμάλ πάνω στην αγαπημένη του Harley στη φωτογραφία που έβαλε ο ίδιος σε ηλεκτρονική αγγελία πώλησης
|Ebay

Αμάλ προς Κλούνεϊ: «Αγάπη μου, τέρμα οι μηχανές για εσένα»

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2018, 11:32

Ο Tζορτζ Κλούνει, γνωστός λάτρης της μοτοσικλέτας, έβαλε μία από τις Harley-Davidson που του ανήκουν σε δημοπρασία στο eBay και εγκαταλείπει οριστικά την οδήγηση σε δύο τροχούς. Η μηχανή είναι μοντέλο Dresser Touring Ultra Limited FLHTK Harley-Davidson του 2017 και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, έχει κάνει μόνο 25 μίλια.

Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση θα δοθούν στην οργάνωση Homes for Our Troops, η οποία χτίζει και δωρίζει σπίτια σε αμερικανούς βετεράνους που τραυματίστηκαν στα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη.

H δημοπρασία ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, με τιμή εκκίνησης τα 25.000 δολάρια. Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη προσφορά είναι στα 26.100 δολάρια. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παρουσίαση της δημοπρασίας, η σύζυγος του Κλούνεϊ, η 40χρονη Αμάλ Αλαμουντίν, του δήλωσε πως «δεν θα ανέβει ξανά σε μηχανή».

Εκπρόσωπος του 57χρονου Κλούνεϊ επιβεβαίωσε πως ο ηθοποιός αποφάσισε να σταματήσει την οδήγηση μοτοσικλέτας, όμως δεν αποκάλυψε τον λόγο. Τον περασμένο Ιούλιο ο Κλούνεϊ, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Σαρδηνίας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα, όταν το σκούτερ του χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το 2007 είχε και άλλο τροχαίο ατύχημα με μηχανή, στο οποίο είχε τραυματιστεί στο πόδι η Σάρα Λάρσον, με την οποία είχε τότε σχέση.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, η Αμάλ δεν ζήτησε από τον αγαπημένο της να εγκαταλείψει την οδήγηση πάνω σε δύο τροχούς από καπρίτσιο, αλλά επειδή ανησυχεί για τη σωματική ακεραιότητα του Τζορτζ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3