183
Ο συνδυασμός των αρωματικών και των μπαχαρικών δίνει μανιτάρια την αίσθηση του γύρου | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Χορτοφαγικό σουβλάκι με γύρο από μανιτάρια και χαλούμι

Bostanistas Bostanistas 28 Μαρτίου 2019, 18:47
Ο συνδυασμός των αρωματικών και των μπαχαρικών δίνει μανιτάρια την αίσθηση του γύρου
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Χορτοφαγικό σουβλάκι με γύρο από μανιτάρια και χαλούμι

Bostanistas Bostanistas 28 Μαρτίου 2019, 18:47

Αυτός ο γύρος είναι ο γύρος του θανάτου! Τόσο νόστιμος, τόσο κρεατένιος χωρίς να έχει κρέας. Πεθαίνεις από απόλαυση! Το απόλυτο υποκατάστατο.

Αλλά μην σας παραπλανά η χορτοφαγία διότι δεν είναι  καθόλου διαίτης. Και το λαδάκι του το έχει και το τυράκι του το έχει… Μη σας πω ότι ένας σπιτικός γύρος κοτόπουλο με λαχανικά θα είχε τις μισές θερμίδες απ΄ ότι αυτός.

Το εντυπωσιακό είναι σε αυτή την περίπτωση είναι ότι νιώθεις πως τρως κρέας χωρίς να τρως! Δεν διανοείστε τη νοστιμιά του. Αφαιρέστε το τυρί και κάντε το το απόλυτο must για τη νηστεία του Πάσχα.

Για να τον φτιάξετε θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα τη συνταγή. Τα μυρωδικά και μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται ίσως σας φανούν πολλά. Το κύμινο ας πούμε φαντάζει εξωφρενικό.

Αλλά δείξτε εμπιστοσύνη και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει αφού ως δια μαγείας όλα τα υλικά συντελούν στο να μεταμορφωθεί το μανιτάρι σε… κρέας!

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό και σε αυτές ακριβώς τις  ποσότητες, καθώς και η τεχνική που θα ακολουθήσουμε παρακάτω δίνουν ακριβώς το αποτέλεσμα του γύρου που θέλουμε.

Ελάτε να φάμε πιτόγυρα!

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News