Πρσθέστε την καυτερή πιπεριά σταδιακά και δοκιμάζοντας | Shutterstock
Κουζίνα

Τυροκαυτερή: και ντιπ και συνοδευτικό στα γρήγορα

Χίλια πράματα μπορείς να κάνεις με τις πιπεριές και ένα από αυτά είναι η τυροκαυτερή. Η συγκεκριμένη γίνεται πολύ γρήγορα και δεν είναι ιδιαιτέρως αλμυρή, ενώ το μείγμα των τυριών προέκυψε από ό,τι υπήρχε στο ψυγείο
Bostanistas

Τα λόγια είναι περιττά -όπως λέει και το λαϊκό άσμα- όταν μιλάμε για αυτό το τέλειο έδεσμα. Μου αρέσει πολύ το τυρί και οι πιπεριές, ανεξαρτήτως χρώματος. Καθώς επίσης εκτιμώ βαθύτατα εκείνες τις ωραίες, τις καυτερές, φρέσκες και αποξηραμένες.

Χίλια πράματα μπορείς να κάνεις με τις πιπεριές και ένα από αυτά είναι η τυροκαυτερή. Η συγκεκριμένη γίνεται πολύ γρήγορα και δεν είναι ιδιαιτέρως αλμυρή.

Όσο για το μείγμα των τυριών που σας προτείνω, απλά προέκυψε από διάφορα τυριά που υπήρχαν στο ψυγείο και τελικά νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι πολύ γευστικό και απαλό.

Αν θέλετε, προσθέστε την καυτερή πιπεριά σταδιακά και δοκιμάστε στη διάρκεια της προετοιμασίας για να έχετε όσο καυτερή τη θέλετε. Εκτός και αν σας αρέσουν τα πολύ καυτερά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης, αν θέλετε, μπορείτε να βγάλετε τη φλούδα από την πιπεριά Φλωρίνης, αφού την περάσετε για λίγο από νερό που βράζει, αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ.