Αυτό το γλυκοκαυτερό τσάτνεϊ ταιριάζει εξαιρετικά με ανάλατη μυζήθρα, αλλαντικά και ψητό κρέας | Γεωργία Κουτσούκου
Κουζίνα

Τσάτνεϊ σύκο-δαμάσκηνο με πιπεριά τουρκάκι

Προσοχή μιλάμε για καυτερό τσάτνεϊ, εντάξει; Αλλά είναι πολύ νόστιμο και ταιριάζει υπέροχα με γλυκιά γραβιέρα, ανάλατη μυζήθρα αλλά και με αλλαντικά, ψητό κρέας αλλά και ψάρι
Bostanistas

Πλέον έχω καταλάβει πως μόνο αν σκέφτεσαι νόστιμα έχεις και νοστιμιά σε αυτό που θα καταπιαστείς. Αν σου έρθει η έμπνευση κάνε την έμπνευση δημιουργία και τότενες θα ζήσεις την απόλαυση.  Η ζωή τραβάει την ανηφόρα αλλά θέλει και καλή παρέα.

Όλο θυμάμαι καταστάσεις από τα παιδικά μου χρόνια και σκάβω το μυαλό μου να τις επαναφέρω για να τις ξαναζήσω ολοκληρωμένες. Ξέρεις γιατί, γιατί τότε κάνεις τα  μεγαλύτερα όνειρα. Τολμάς  τα πάντα ας  γεμίζεις  τα γόνατά σου γρατζουνιές, ας τρέχουνε τα αίματα, μετά κοίτας  τις πληγές  απολαυστικά  να τις  ξεπλένει  η θαλάσσα. Το απογευμα βγαίνεις  πρώτος στην αλάνα  να μαζεψεις  την υπόλοιπη συμμορία.

Άμα είσαι ροκ από μωρό δεν φοβάσαι τίποτις. Πέφτεις, σκοτώνεσαι, καίγεσαι και είσαι πλέον ανίκητος. Αυτά θα σου γράφω συνέχεια να το ξέρεις, για να μην ξεχνάς  να ροκάρεις συχνά.

Σήμερα θα δώσω την ευκαιρία να ροκάρεις άγρια  και φωνάξεις δυνατά μέσα σου, μου αρέσει το καυτερό τσάτνεϊ, τέλος.

Δείτε τη συνταγή εδώ