Κουζίνα

Τι συμβαίνει στο μποστάνι του Φλεβάρη;

Το κιχώριο είναι λαχανικό που καλλιεργείται πολύ εύκολα παντού. Κατά τους κρύους μήνες έχει πιο γλυκιά γεύση και, εκτός από ιδιαιτέρως πλούσιο σε θρεπτικά ιχνοστοιχεία, διακοσμεί πολύ όμορφα και την σαλάτα μας
Bostanistas

«Έλα στο δωμάτιό μου να σου δείξω τις συλλογές μου» έλεγαν δειλά φλερτάροντας, στην εποχή των γονιών μου. Η πρόσκληση έχει εξελιχθεί και εμείς οι επίμονοι κηπουροί λέμε «Έλα να σου δείξω το μποστάνι μου». Να, λοιπόν, τι συμβαίνει τώρα, στο δικό μου μποστάνι.

Το κιχώριο είναι λαχανικό που καλλιεργείται πολύ εύκολα παντού. Κατά τους κρύους μήνες έχει πιο γλυκιά γεύση και, εκτός από ιδιαιτέρως πλούσιο σε θρεπτικά ιχνοστοιχεία, διακοσμεί πολύ όμορφα και την σαλάτα μας.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.