75
| foodnetwork.com

Τάρτα τατέν με μήλα: ανάποδα είναι καλύτερα

Δημήτρης Μπούτος Δημήτρης Μπούτος 19 Νοεμβρίου 2016, 22:57

Τάρτα τατέν με μήλα: ανάποδα είναι καλύτερα

Δημήτρης Μπούτος Δημήτρης Μπούτος 19 Νοεμβρίου 2016, 22:57

Το καραμέλωμα της επιφάνειας παραμένει το ηδονικότερο αλλά και πιο κρίσιμο σημείο. Γι’ αυτό τον σκοπό (και κατά την αυθεντική εκδοχή της συνταγής) τα μήλα με τη ζάχαρη πρέπει να ψήνονται αρχικά στον φούρνο και μετά στο μάτι της κουζίνας, ώστε να καραμελώσουν αρκετά πριν τα σκεπάσει η ζύμη και ξαναμπούν, ως τάρτα πια, στον φούρνο. Για τους ανυπόμονους (σαν του λόγου μου) υπάρχει και ευκολότερη οδός – ιδού…

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News